Επικαιρότητα:

Survivor All Star spoiler: Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο, ο αγώνας Ελλάδα - Τουρκία και το νέο ταξίδι

28 Μαίου 2023 - 09:11 | Media
Survivor All Star spoiler: Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο, ο αγώνας Ελλάδα - Τουρκία και το νέο ταξίδι

To Survivor All Star ξεκινά την 21η εβδομάδα με έναν ατομικό αγώνα επάθλου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είχε υποσχεθεί να δώσει 2 αυτοκίνητα φέτος στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας.

Έτσι το επεσόδιο της Κυριακής (28/5) θα ξεκινήσει με τα σχόλια για την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός θα συγκεντρώσει τους παίκτες για να τους ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για τον αγώνα επάθλου. Ο αγώνας για το 2ο αυτοκίνητο είναι ένα ακόμη πέρασμα στο ατομικό μέρος του ριάλιτι επιβίωσης.

Τρεις ζωές για κάθε παίκτη και races μέχρι να μείνει ένας στον αγωνιστικό στίβο για την απόκτηση του μεγάλου επάθλου. Ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης θα τραυματιστεί και όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του Survivor All Star, όπου ο παίκτης πέφτει στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις διαρροές το αυτοκίνητο το κερδίζει αυτή τη φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ενώ ένα ακόμη δώρο το συνοδεύει και πρόκειται για ένα ταξίδι στο οποίο ο νικητής μπορεί να πάρει μαζί και τέσσερις ακόμη παίκτες. Η Σταυρούλα επιλέγει να πάρει μαζί της τη Στέλλα Ανδρεάδου, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Ενώ γίνεται κλήρωση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τον τέταρτο που θα ακολουθήσει. Τελικά το όνομα που κληρώνεται για το ταξίδι είναι του Ασημακόπουλου.

Ακολουθεί στη συνέχεια του επεισοδίου μικτός αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας για το Survivo All Star. Οι μικτές ομάδες χωρίζονται σε αντρική και γυναικεία και νικητές στον αγωνιστικό στίβο είναι η μικτή ομάδα των αντρών.

Το τρέιλερ του Survivor All Star για την Κυριακή (28/5):