Παγιδευμένοι spoiler: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που επιβεβαίωσε το νέο love story στη σειρά

28 Μαίου 2023 - 09:26 | Media
Παγιδευμένοι spoiler: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που επιβεβαίωσε το νέο love story στη σειρά

Μέχρι στιγμής οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για τους πρωταγωνιστές της σειράς Παγιδευμένοι. Αλλά εκείνοι δεν είχαν δώσει λαβές για την προσωπική ζωή τους. Πλέον τα πράγματα αρχίζουν να διαφοροποιούνται.

Στη σειρά Παγιδευμένοι η είσοδος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στους ήρωες του σίριαλ. Και όχι μόνο για τη σειρά που έχει πλέον αποκτήσει φανατικό κοινό. Εδώ και καιρό είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι κάτι «παίζει» ανάμεσα στον Κίμωνα Κουρή και την 37χρονη ηθοποιό, η οποία είχε βγει από μία πολύχρονη σχέση με τον Πάνο Βλάχο.

Και από τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς υπήρξε σιγή ιχθύος στο όργιο φημών, γεγονός που έκανε φυσικά τη συγκεκριμένη φημολογία να φουντώσει. Τόσο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου όσο και ο Κίμωνας Κουρής προσπαθούν να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια. Όμως, πλέον μιλούν τα… γεγονότα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου για πρώτη φορά πόζαρε μαζί με τον Κουρή. Ήταν όμως από τα παρασκήνια στα γυρίσματα της σειράς και μάλιστα μαζί τους ήταν και ο πρωταγωνιστής Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Μέχρι τότε και οι δύο μας έδειχναν ότι βρίσκονταν μαζί σε διάφορα μέρη αλλά δεν υπήρχε καμία κοινή τους πόζα.

Ακόμη και στις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας όπου τους είχαν εντοπίσει οι παπαράτσι εκείνοι περπατούσαν διακριτικά και… μακριά ο ένας από τον άλλον μεγαλώνοντας έτσι το μυστήριο γύρω από τη σχέση τους.

 
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής είπαν όπως φαίνεται να σταματήσουν το… κρυφτούλι και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πού; Στον γάμο του αγαπημένου τους φίλου Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη. Πήγαν μαζί, αδιαφορώντας για τα φλας που ήταν αναμενόμενο να αστράψουν και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Άλλωστε, άτομα από το στενό περιβάλλον τους λένε ότι ο έρωτάς τους δεν κρύβεται όσο κι αν εκείνοι θέλουν να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη για τον φόνο του πατέρα της Άννας, δηλαδή του Κοσμά, στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, συνταράσσει την ίδια και τον κόσμο της στον οποίο κεντρικό ρόλο έχει ο Δημήτρης. Μάλιστα, ο Θοδωρής κρίνεται προφυλακιστέος για τη δολοφονία του Κοσμά. Ωστόσο, η Άννα θέτει ένα δίλημμα στον Δημήτρη όσον αφορά στη σχέση τους.

 
Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (29/05), στις 22:00, η Άννα, νιώθοντας προδομένη απ’ όλους, καλεί την Αστυνομία. Ο Σπύρος και ο Θοδωρής συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια. Ο Αλέκος παρακολουθεί τις εξελίξεις ικανοποιημένος και επιβραβεύει τον Μίλτο για τη βοήθειά του.

Ο Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται μέσα σε έναν κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητος. Και ξαφνικά μία υπόθεση δολοφονίας, έναν χρόνο πριν, έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Πώς εμπλέκονται η Άννα και ο Δημήτρης σε αυτή την υπόθεση;

Ο Δρακάτος αναθέτει στην Αγγελική και στον Δημήτρη να συνεργαστούν για την υπόθεση δολοφονίας του δικαστή Γεωργίου, προσπαθώντας να απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση δολοφονίας του Κοσμά. Ο Θοδωρής προανακρίνεται. Τι θα αποκαλύψει;