Επικαιρότητα:

Survivor – Ράκος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Δεν μπορώ να προχωρήσω

29 Μαίου 2023 - 08:32 | Media
Survivor – Ράκος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Δεν μπορώ να προχωρήσω

Την συναισθηματική της φόρτιση στο Survivor All Star δεν κατόρθωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να διαχειριστεί στο νέο επεισόδιο που ήρθε τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στις οθόνες μας. Αφορμή στάθηκε η ήττα στο αγώνισμα με έπαθλο ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας.

Έτσι, όταν ο Γιώργος Λιανός συνομίλησε μετά τον αγώνα με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, η 27χρονη γυμνάστρια ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά. «Γενικά δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Δεν ήταν η αιτία το ότι έχασα και έκλαψα. Από πριν τον αγώνα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να τρέξω και να μπω και να τα δώσω όλα».

«Μετά από τη Νέα Υόρκη δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να δω θετικά, δεν μπορώ να δω αισιόδοξα. Νιώθω ένα βάρος στην καρδιά και το στομάχι μου. Τρέχω, πηγαίνω στα run και λέω «δεν μπορώ να τρέξω άλλο! Δεν μπορώ να είμαι κάτω από τον ήλιο άλλο! Δεν μπορώ να τρώω μόνο καρύδα! Δεν μπορώ». Και προσπαθώ όλο αυτό να το παλέψω μέσα μου και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την οικογένεια μου έξω και όλα αυτά που έχω στην Ελλάδα και… δεν μπορώ».

«Συγγνώμη, με έχει πιάσει τώρα! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου γιατί προσπάθησε να με στηρίξει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι είναι κακές μέρες, θα τις ξεπεράσω και θα ξαναβρώ τον εαυτό μου γιατί στις ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά να σηκωθείς πιο δυνατή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.