Λιάγκας για Χρηστίδου: «Έστειλαν κάμερα για το backstage; Ψέματα»

29 Μαίου 2023 - 16:27 | Media
Λιάγκας για Χρηστίδου: «Έστειλαν κάμερα για το backstage; Ψέματα»

«Είπαν ως δικαιολογία ότι πήγαν να τραβήξουν το backstage. Προσέξτε μην σπάσετε κανένα αβγό στη ζωή σας. Πιστεύεις ότι έστειλαν κάμερα για το backstage; Ψέματα.

Διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει το θέμα με τις κάμερες που έστειλαν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει κι αυτός θέση για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για το γάμο των Πάνου Μουζουράκη – Μαριλού Κόζαρη.

 Τον κόσμο θα τον ενδιέφερε ο δημοσιογράφος πώς αντιμετωπίζει τον γάμο στον οποίο επισήμως δεν ήταν καλεσμένος. Όταν στέλνει μία κάμερα η εκπομπή της Χρηστίδου, παίρνουν την άδεια από τον Κοκλώνη; Εγώ αν στείλω μία κάμερα, θα πάρω την άδεια από την Αγλαΐα Λάτσιου;», ανέφερε.

Πιο αναλυτικά ο παρουσιαστής τόνισε: «Δόξα τω Θεώ που ήταν ο γάμος Σάββατο και δεν κληθήκαμε να πάρουμε απόφαση αν θα στείλουμε κάμερα ή όχι και να πούμε ψέματα ότι στείλαμε κάμερα όχι για να καλύψουμε τον γάμο αλλά για να καλύψουμε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τον γάμο και τέτοια μπαρμπούτσαλα.

»Ε ναι, τοποθετήθηκα. Δεν τα πιστεύω αυτά που γίνονται παιδιά, την ίδια δουλειά κάνουμε όλοι. Εδώ ή στέλνεις κάμερα για τον γάμο ή… Εμείς θα στέλναμε μια κάμερα για να μαζέψουμε φιστίκια στην Αίγινα, αλλά επειδή πέρναγε η κάμερα λέμε δεν περνάει και από τον γάμο να κάνει ένα πλάνο; Κάναμε ένα ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Νεκτάριο και λέμε δεν κάνουμε και ένα πλάνο τον Μουζουράκη»;

Κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε απευθυνόμενος στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εσύ θεωρείς ότι έστειλαν κάμερα όντως για το backstage; Άρα ψέματα!».