Επικαιρότητα:

Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελίνα Παπίλα: «Κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν»

29 Μαίου 2023 - 17:00 | Media
Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελίνα Παπίλα: «Κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε την Ελίνα Παπίλα και της απέσπασε δηλώσεις. Μετά την προβολή του βίντεο και με αφορμή τις δηλώσεις της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε και θέλησε να εκφέρει την άποψή του για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε Μαζί».

 «Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: “θα το μετρήσουμε εκεί”, “φταίνε οι εκλογές”, “φταίει η Τουρκοκρατία”, “φταίει ο πατήρ Κοράκιος”. Να έχεις τα κότσια και να πεις: ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει. Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας “δε λέω τίποτα” δε μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση.

 Στη συγκεκριμένη εκπομπή – επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά – οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας.

 Και τα κεντρικά πρόσωπα δεν έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τον βουν εκ των κεράτων, δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας να κάνουν το τίποτα κάτι. Μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα… και πάει εκεί που της αξίζει: στα μονοψήφια κάτω του 5%.

Προτιμότερο για την προσωπική μου σοβαρότητα, τη σοβαρότητα της εκπομπής και του καναλιού είναι να βγω και να πω: δεν έχω να σας πω κάτι, να είστε καλά, φιλάκια.»