Επικαιρότητα:

Σασμός spoiler: Μετά από μια νύχτα πάθους με τον Μαθιό η Βασιλική εξαφανίζεται!

05 Ιουν. 2023 - 16:27 | Media
Σασμός spoiler: Μετά από μια νύχτα πάθους με τον Μαθιό η Βασιλική εξαφανίζεται!

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό.

 Μετά την αποκάλυψη για τη δολοφονία του Στεφανή, τίποτα δεν είναι το ίδιο στη ζωή της. Ο Μαθιός κάνει τα πάντα για να τα ξανά βρουν, αλλά εκείνη είναι κάθετη. Τρέχει τις διαδικασίες του διαζυγίου, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια..

 Ένα βράδυ, ο Μαθιός μεθυσμένος, πηγαίνει στο σπίτι της. Η Βασιλική τον αντικρίζει και η καρδιά της χτυπά δυνατά. Εκείνος την ικετεύει να τον ακούσει, όσο της λέει πόσο την αγαπάει και πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

 Η Βασιλική, όσο κι αν προσπαθεί να τον διώξει, δε μπορεί. Παραδίνεται στην αγκαλιά του και οι δυο τους κάνουν παθιασμένο έρωτα. Ο Μαθιός την στριμώχνει κι εκείνη λυγίζει στα χέρια του, βυθίζεται και απολαμβάνει το κάθε δευτερόλεπτο αυτής της νύχτας.

 Μόνο που.. το πρωί όλα ανατρέπονται. Η Βασιλική θυμώνει με τον εαυτό της που έκανε έρωτα με τον φονιά του πρώην της! Ξεσπά σε λυγμούς, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Ο Μαθιός ελπίζει πως θα είναι ξανά μαζί, αλλά, φυσικά, κάνει λάθος.. Όλοι την αναζητούν, αλλά εκείνη είναι άφαντη. Η Βασιλική εξαφανίζεται και η αγωνία χτυπά στο κόκκινο, στη σειρά Σασμός. Πού βρίσκεται και γιατί επιλέγει να χαθεί για λίγο καιρό; Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος, μόλις ανακαλύψει ότι η μητέρα του έχει χαθεί;