Επικαιρότητα:

J2US: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε

11 Ιουν. 2023 - 09:22 | Media
J2US: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε

Με ένα άκρως εντυπωσιακό show το βράδυ του Σαββάτου 10/6, το J2US έφερε εκπλήξεις κι ανατροπές στη σκηνή και μοίρασε πολλά δώρα στους τηλεθεατές.

Ακόμη μετά από την εντυπωσιακή είσοδο της Καλομοίρας στο 13ο live, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να μην υπάρξει αποχώρηση στο τέλος του show. Οπότε όπως ανακοίνωσε στο σημερινό live θα αποχωρήσουν δύο από τα διαγωνιστικά ζευγάρια.

Η κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή, βαθμολόγησε τις δυνατές ερμηνείες από τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια που έχουν βελτιώσει κατά πολύ τις παρουσιάσεις τους. Βέβαια τα 10άρια δεν δόθηκαν απλόχερα όπως άλλες φορές, αφού υπάρχει η διπλή αποχώρηση μετά από την ολοκλήρωση του live και όλων των act.

Έτσι τα 8 ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να κερδίσουν κριτές και κοινό για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο J2US. 
Στο τέλος του Live, ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει τα δύο ζευγάριαπου θα αποχωρήσουν μετά από την ψηφοφορία του κοινού σε συνδιασμό με τη βαθμολογία των κριτών.

Το αποτέλεσμα αποτέλεσε  έκπληξη τουλάχιστον για το ένα ζευγάρι, αφού έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Δύο ζευγάρια ισοψήφισαν στο τέλος της βραδιάς. Και τελικά μόνο το ένα αποχώρησε. Αυτοί ήταν ο Παντελής Τουτουντζής με την Κατερίνα Στανίση.

Η αποχώρηση της εβδομάδας: