Γιώργος Λιάγκας: Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή, θα γίνουν τρεις προσθήκες

13 Ιουν. 2023 - 19:30 | Media
Γιώργος Λιάγκας: Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή, θα γίνουν τρεις προσθήκες

Έντονη ήταν και η φημολογία σχετικά με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα καθώς ακουγόταν πως με την καινούργια τηλεοπτική σεζόν θα έχει γυναίκα συμπαρουσιάστρια.

 Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την φημολογία μέσω της εκπομπής του κάνοντας και μια αποκάλυψη παράλληλα, σχετικά με τις προσθήκες που θα γίνουν στην εκπομπή: «Επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη κουβέντα για το αν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια σε αυτήν εδώ την εκπομπή του χρόνου. Το λέω ξεκάθαρα… δεν θα υπάρχει καμία συμπαρουσιάστρια του χρόνου σε αυτήν εδώ την εκπομπή. 

Η ζωή πολλές φορές μας δείχνει τον δρόμο. Φέτος ο κόσμος αποδέχτηκε αυτή την ομάδα όπως είναι. Θεωρώ ότι είμαστε μια ισότιμη ομάδα μπροστά από τις κάμερες κι εγώ ως επικεφαλής της ομάδας αυτής κρατάω τη μπαγκέτα.

 Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια. Θα υπάρξουν τρεις προσθήκες στην ομάδα των ανθρώπων που βλέπετε μπροστά από τις κάμερες. Αισθάνομαι ότι θα είναι σημαντικές και αθροιστικά θα βοηθήσουν την εκπομπή αυτή, γιατί είναι μια εκπομπή, κυρίως, λόγου -το βασικό μας κομμάτι είναι το ρεπορτάζ και το άλλο είναι η άποψη.

 Το γεγονός ότι η εκπομπή αυτή είναι πρωινή και υπάρχουν τα γυναικεία θέματα, εγώ δεν μπορώ να παρουσιάσω τα θέματα αυτά, το αντιλαμβάνεστε… Προφανώς θα υπάρχει μία γυναικεία παρουσία, η οποία θα αναλάβει κυρίως το κομμάτι αυτό, δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια.