Επικαιρότητα:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Εξηγεί γιατί δεν εμφανίστηκε στη διαδικασία αποχώρησης του J2US

18 Ιουν. 2023 - 17:57 | Media
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Εξηγεί γιατί δεν εμφανίστηκε στη διαδικασία αποχώρησης του J2US

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το J2US - Εξηγεί τους λόγους που δεν εμφανίστηκε κατά την αποχώρησή του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη τραγούδησαν στο χθεσινό J2US το «Δεν θα με ξεχάσεις» του Αντώνη Βαρδή και το «She is a maniac», όμως ο πρώτος δεν κατάφερε να πείσει με την εμφάνισή του την κριτική επιτροπή.

Το αποτέλεσμα ήταν το ζευγάρι να αποχωρήσει τελικά από το σόου, αλλά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος εξήγησε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους στο φινάλε του σόου, αναφέροντας πως είχε κοιμηθεί ελάχιστα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή όποιων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για έναν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι χάκερς πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και το κλείδωσαν και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό!!! Όπως μου είπαν από την COSMOTE, τέτοιο επίπεδο χακαρίσματος, έχουν δει μόνο μια φορά, μιλάμε για χακάρισμα επιπέδου 5 κλικ πριν οι τύποι μπορέσουν να εισβάλουν στο Αμερικανικό Πεντάγωνο!!! Καταλαβαίνετε ότι δεν έκλεισα μάτι, μέχρι να καταφέρω να βρω μέσω φίλου, τον Νο1 χάκερ στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να χακάρει τα πάντα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η κούραση να με καταβάλλει και να μην μπορέσω να βγάλω συνολικά και στα 2 τραγούδια το 100% από αυτό που θα μπορούσα.

Ειλικρινά έκλειναν τα μάτια μου, και δεν είχε να κάνει ούτε με την εκπομπή, ούτε με την παραγωγή, και φυσικά ούτε με τον Νίκο. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας ίσα ίσα, που ο Νίκος όλο αυτό τον καιρό που ήμουνα στο παιχνίδι, μου φέρθηκε άψογα, μου είναι πολύ συμπαθής, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτό που κάνει. Είναι ένας πολύ γλυκός και ταπεινός άνθρωπος, και πιστέψτε με, αυτά που κάνει, τα ρίσκα που παίρνει, και τα τόσο ακριβά show που ετοιμάζει κάθε εβδομάδα, είναι πολύ μπροστά σε όλα.

Ξέρετε ότι εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι και δεν στρουθοκαμηλίζω. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Νικολά πραγματικά όλο αυτό τον καιρό πέρασα υπέροχα, μαζί με όλα τα παιδιά, έκανα καινούργιους φίλους, και γενικά ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Θα χαρώ πολύ εάν ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον και συμμετέχω σε κάποια από τις super-duper παραγωγές σου.

Πάμε παρακάτω. είδα τον εαυτό από την τηλεόραση, και έχω να πω τα έξης. Συμφωνώ, ότι λόγω κούρασης στο ελληνικό κομμάτι έκανα κάποια μικρά λαθάκια, όμως έκανα και απίστευτα γυρίσματα στη φωνή τα οποία ήταν εξαιρετικά. Εντάξει, δεν διαφωνώ με την επιτροπή, σε γενικές γραμμές. τώρα, Όσον αφορά το ξένο κομμάτι, πιστεύω ότι αδικηθήκαμε κατάφωρα από την επιτροπή και εγώ και η Ειρήνη. Αφενός γιατί και ο Νίκος άλλα και η επιτροπή είπαν ότι το είπαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο. Όμως η βαθμολογία ήταν σχεδόν η ίδια με την πρώτη !!!. Το maniac είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο και τεχνικό κομμάτι, το οποίο κατά τη δική μου γνώμη, το ερμηνεύσαμε σχεδόν τέλεια. Εάν παρατηρήσατε, έκανα απίστευτα αμερικάνικα ανεβοκατεβάσματα της φωνής, εάν δεν κάνω λάθος σε ένα σημείο ανέβηκα 3 οκτάβες, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Επίσης η Ειρήνη ήταν τρομερή, μπήκε στην αμερικανική νοοτροπία αμέσως.

Τώρα, χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα, η γνώμη μου είναι, ότι στις «αμερικανιές» στα γυρίσματα, ανεβάσματα, κατεβάσματα, όλοι στο παιχνίδι θα αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες. για τον απλούστατο λόγο , ότι για να ερμηνεύσεις τέτοια τραγούδια, πρέπει να το έχεις στο dna σου. Να μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως οι Αμερικάνοι, και όχι όπως ένας Έλληνας να προσπαθεί με την ελληνική παιδεία να πει την αμερικανιά θα αποτύχει παταγωδώς. Να σας δώσω ένα αντίστοιχο παράδειγμα. Είναι σαν να βάζουμε έναν Αμερικάνο μουσικό να μας παίξει πχ ρεμπέτικο. θα το παίξει, αλλά δεν θα ακούγεται σωστά, γιατί είναι ένα είδος άγνωστο για εκείνον. Πιστεύω ότι εγώ και η Ειρήνη, αξίζαμε να πάρουμε μονό 10άρια. Πράγμα που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν έγινε.

Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά!! Πέρασα τέλεια, όλο αυτό το διάστημα, και ήμουν πάρα πολύ σαφής στο κείμενο αυτό. Οπότε καλέ μου Νίκο, όλα καλά. Τώρα όσον αφορά τον τελικό, υπόσχομαι ότι θα παίξω πλήκτρα, όλοι οι μουσικοί είναι εξαιρετικοί, και εκεί θα καταλάβετε τι μπορώ να κάνω παίζοντας πλήκτρα, και τραγουδώντας παράλληλα. Νομίζω Νίκο ότι σε κάλυψα, πραγματικά σε εκτιμώ πολύ, όπως και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο Just, μουσικοί, τεχνικοί, όλους που εργάζονται στην παράγωγη, τον Μάριο τον Ψιμόπουλο, όλους εκείνους που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις τις κάμερες, γενικά όλο το team. Εύχομαι καλή επιτυχία, στα υπόλοιπα παιδιά, που συνεχίζουν, και το καλύτερο ζευγάρι να κερδίσει στον τελικό. να έχετε όλοι μία όμορφη Κυριακή. Καλή συνέχεια.