Επικαιρότητα:

Γιάννης Πουλόπουλος: Ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στα 31, προσευχόμουν το ίδιο με τον Κασσελάκη

26 Σεπ. 2023 - 11:56 | Media
Γιάννης Πουλόπουλος: Ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στα 31, προσευχόμουν το ίδιο με τον Κασσελάκη

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

 Ο δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή τη συζήτηση για τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το πώς ανακάλυψε την ομοφυλοφιλία του, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής το αντίστοιχο δικό του βίωμα.

«Αυτό που είπε (ο Στέφανος Κασσελάκης), επειδή καταλαβαίνω ότι πολλούς μπορεί να τους ξενίζει, εγώ θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Ό,τι ακριβώς λέει ο Κασσελάκης, στα 31 μου ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Η Κατερίνα το γνωρίζει πάρα πολύ καλά που με ξέρει από τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» στα 20. Είχα επίσης σχέσεις με κοπέλες και μέσα από ψυχοθεραπεία ανακάλυψα όλο αυτό, όπως ακριβώς και ο Κασσελάκης. Προσευχόμουν κι αυτό το πράγμα. Τρεις σχέσεις είχα με κοπέλες», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, στις οποίες αναφέρεται ο Γιάννης Πουλόπουλος, ήταν αυτές που έκανε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή και στις οποίες εξομολογήθηκε:

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία».