Επικαιρότητα:

Το παρασκήνιο πίσω από τον έντονο καβγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

01 Οκτ. 2023 - 09:56 | Media
Το παρασκήνιο πίσω από τον έντονο καβγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Μια πολύ έντονη, τηλεοπτική στιγμή είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου την εβδομάδα που μας πέρασε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha. Μιλώντας στην κάμερα του «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το Σάββατο, ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε το παρασκήνιο πίσω από αυτόν τον άγριο καβγά.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γιατί περιμένατε να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν χωρίς εντάσεις στην εκπομπή; Φέτος που ασχολούμαστε και με τα πολιτικά είναι απολύτως δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχουν εντάσεις. Είναι όπως ακριβώς γίνεται και στα καφενεία. που τσακώνονται για τα πολιτικά. Θα διαφωνήσουμε, θα κοντραριστούμε, έντονες προσωπικότητες είμαστε όλοι οπότε είναι αναμενόμενο». 
«Με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο έγινε αυτό που είδατε στην τηλεόραση, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Δηλαδή δεν έγινε κάτι στο παρασκήνιο, αν με ρωτάς. Ότι ακριβώς είδες, αυτό και έγινε. Στο διαφημιστικό διάλειμμα δεν έγινε τίποτα. Αν σου πω ότι ούτε και εγώ κατάλαβα πως ανέβηκαν οι τόνοι; «Ακόμα δεν έχω εγκλιματιστεί απόλυτα. Ήταν και για μένα ένα σοκ».

«Κοιτούσα μπροστά και κάπου, λίγο, όντως το είχα χάσει γιατί είχα καιρό να το αντιμετωπίσω αυτό και είχα μια αμηχανία. Ήμουν λίγο Προκόπης Παυλόπουλος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 
«Να σας πω το παρασκήνιο πίσω από την ατάκα, γιατί κάνει ρεπορτάζ. Η ατάκα που εξόργισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν το ότι δεν τον παίζουν τα sites. Του είπε ότι «έχεις καιρό να παίξεις σε sites» και ήταν κλειστά όταν αποχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το πλατό» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.