Επικαιρότητα:

Σασμός: Ανατριχιαστική η σκηνή που πυροβολούν τον Νικηφόρο. Τι θα γίνει μετά την δολοφονία;

30 Οκτ. 2023 - 12:56 | Media
Σασμός: Ανατριχιαστική η σκηνή που πυροβολούν τον Νικηφόρο. Τι θα γίνει μετά την δολοφονία;

Σασμός: Ανατριχιαστική η σκηνή που πυροβολούν τον Νικηφόρο
Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ο Νικηφόρος θα ξεψυχήσει στα χέρια της μητέρας του, βυθίζοντας την οικογένεια των Σταματάκηδων στο πένθος. Η ανατριχιαστικη σκηνή με τον Μαθιό και τη Βασιλική.

«Όλου του κόσμου η αγάπη δεν αντικαθιστά το βλέμμα του παιδιού σου. Όλα σκορπίσανε μέσα σε μια στιγμή» ακούγεται να λέει η Βασιλική στο trailer για το νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που θα προβληθεί τη Δευτέρα (30/10), λίγο πριν ο γιος της, Νικηφόρος, ξεψυχήσει στα χέρια της.

 
Στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha, ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ψυχορραγώντας, χτυπημένος από τον Λάζαρο. Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση, την ίδια ώρα που ο Αντώνης αρχίζει τις ανακρίσεις, για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. «Σ' αγαπάω μπαμπά» λέει ο Νικηφόρος στον Μαθιό, ενώ εκείνος τον φιλάει στο μέτωπο.

Ο Αντρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο. Εκεί, θα προλάβει να τον δει, πριν ξεψυχήσει στα χέρια της.  
Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής.

Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, όλα αλλάζουν στην Άνω Ποριά. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ανοίγουν νέα βεντέτα με εκατέρωθεν απειλές και κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Η Εύα μπαίνει στη ζωή του Αντρέα
Κι ενώ ο Αντρέας έχει βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει την εκδίκηση που τόσο προσμένει για χρόνια, μία γυναίκα μπαίνει στη ζωή του και την ταράζει. Ο λόγος για την Εύα. Οι δυο τους κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πιο κοντά. Μάλιστα, καταλήγουν να περάσουν ένα βράδυ μαζί. Ανάμεσά τους δημιουργείται μία μεγάλη έλξη, ενώ, όπως θα δούμε, διαμορφώνουν σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει.


Η Θοδώρα χάνει το μωρό
Την ώρα που συμβαίνουν αυτά, η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Μοναδικό στήριγμά της είναι η οικογένειά της και φυσικά ο Αντώνης. Ωστόσο, η ζωή της θα ανατραπεί ακόμη μία φορά. Μία νέα, δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς. Η Θοδώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία, μεταφέρεται επειγόντως στον γιατρό όπου της ανακοινώνει πως απέβαλε. Η κοπέλα βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται ακόμη μία φορά και το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Ο Αντώνης και ο Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στη Μαρίνα και οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται σύντομα.

Η Θοδώρα λέει την αλήθεια στη Μαρίνα
Υπό το βάρος των τύψεων, η κοπέλα εξομολογείται στη Μαρίνα πως εξαιτίας της ο Πετρής μπήκε, λανθασμένα, στο στόχαστρο της Αστυνομίας. Να θυμίσουμε εδώ πως η Θοδώρα είχε ακούσει τον Μανόλη να παραμιλάει στον ύπνο του φωνάζοντας τον Πετρή και πίστεψε πως ο νεαρός εμπλέκεται στον φόνο του Στεφανή. Τότε η κοπέλα είχε βρει την ευκαιρία να τον εκδικηθεί για τη σχέση του με τη Σεμίνα και είχε καταθέσει όσα είχε ακούσει. Οι αστυνομικοί πίστεψαν πως ο Μανόλης ίσως είχε δει τον Πετρή να σκοτώνει τον Στεφανή ή κάτι ήξερε για την ενοχή του και είχε εφιάλτες.

Η Αργυρώ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Θοδώρα
Η Μαρίνα είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης δεν της έχει μιλήσει ποτέ για όλα αυτά. Έτσι, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του και η σχέση τους περνάει μεγάλη κρίση. Δεν μπορεί να του συγχωρέσει πως από μία λάθος εκτίμηση ο Πετρής θεωρούνταν ύποπτος για έναν φόνο που δεν έκανε και πως από τότε άρχισε να κινδυνεύει η ζωή του. Η αλήθεια δεν μένει κρυφή ούτε από την Αργυρώ, η οποία εξοργίζεται με τη Θοδώρα. Νιώθει πως εξαιτίας της εκτονώθηκε η κατάσταση ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες και ο αδελφός της θεωρούνταν ένοχος και πηγαίνει να την αντιμετωπίσει. Η Αργυρώ τής μιλάει σκληρά, ενώ στέκεται στο πλευρό της μητέρας της, η οποία είναι απογοητευμένη από τον Αντώνη.