Επικαιρότητα:

Γιώργος Λιάγκας: Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να σβήσει μια αποτυχία, το Fame Story

02 Νοε 2023 - 15:04 | Media
Γιώργος Λιάγκας: Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να σβήσει μια αποτυχία, το Fame Story

Μετά από δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για το τι θα γίνει με την πολυαναμενόμενη εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN, ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία για να κάνει μια αιχμηρή τοποθέτηση. Ο παρουσιαστής έθιξε το θέμα της χαμηλής τηλεθέασης του Fame Story, τονίζοντας πως αν ο Νίκος Κοκλώνης προχωρήσει στην υλοποίηση του Big Brother, θα το κάνει για να σβήσει αυτή την αποτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε τα εξής: «Το Big Brother θα το κάνει επειδή απέτυχε το Fame Story. Απέτυχε το Fame Story παταγωδώς! Κάνει μονοψήφια σε ένα κανάλι μεγάλο που είναι το Star. Θέλει να σβήσει μια αποτυχία ο Κοκλώνης και να μειώσει τη χασούρα την οικονομική που θα έχει. Αφού θα έχει τα σκηνικά, θα πάει να γυρίσει το Big Brother. Εγώ πιστεύω δεν θα πάει καλά.

Αν ήμουν φίλος του Κοκλώνη -δεν μου μιλάει βέβαια, με παίρνει μια φορά τον χρόνο να μου πει χρόνια πολλά, δεν είμαστε τσακωμένοι. Θεωρεί ότι του κάνω πλάκα, εγώ δεν του κάνω πλάκα, θα του έλεγα ότι είναι λάθος το Big Brother, με αγάπη όχι με κακία».

Πηγή: tvnea.com