Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

07 Νοε 2023 - 10:18 | Media
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για εσένα. Αλληλοεπιδράς με τους γύρω σου και δημιουργείς σχέσεις που έχουν ενδιαφέρον.  Εκπληρώνεις τις day to day εργασίες και υποχρεώσεις σου χωρίς δυσκολία σήμερα. Μια επιχειρηματική ευκαιρία παρουσιάζεται μπροστά σου. Μην την αφήσεις να περάσει μέσα από τα χέρια σου ανεκμετάλλευτη. Νιώθεις παραγωγική σήμερα. Βάζεις τάξη στην προσωπική σου ζωή και φροντίζεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Εξοπλίζεσαι με πρακτική σοφία και θετικό όραμα. Για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έχεις έναν στόχο και κινείσαι προς αυτόν.

Ταύρος

Οι κοινωνικές επαφές σου είναι πιο έντονες σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της χαράς σου. Τα συναισθήματά σου είναι λίγο υπερβολικά, αν και ευχάριστα. Η αγάπη είναι θεραπευτική. Χρειάζεσαι προσοχή σήμερα και είναι πολύ πιθανό να τη λάβεις, αν εκφράσεις τα συναισθήματα σου ειλικρινά και χωρίς προσδοκίες. Είναι μια καλή στιγμή να φέρεις λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στις σχέσεις. Προτιμάς να μη σκέφτεσαι πολύ μπροστά σήμερα και μπορεί να σε ευχαριστήσει να απολαύσεις τη στιγμή.

Δίδυμοι

Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν τις δραστηριότητες αποκατάστασης και μπορεί να αποσυρθείς κάπως, καθώς αφιερώνεις χρόνο για να επικεντρωθείς. Θα μπορούσες να αισθανθείς καλύτερα για την υγεία, τις ρουτίνες ή τη δουλειά, εάν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα θέματα ή κάνεις κάποια οργάνωση. Ανυπομονείς αλλά και αναζητάς άνεση στα οικεία. Το να ρίξεις λίγο περισσότερο συναίσθημα στη ζωή στο σπίτι, στην εργασία ή την υγεία σου μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να σε κάνει να νιώσεις καλά σήμερα.

Καρκίνος

Ενδιαφέρεσαι και ελκύεσαι από ενδιαφέροντα άτομα και δραστηριότητες σήμερα. Μπορεί να καταλήξεις να λύσεις τα προβλήματα των άλλων και μπορεί να υπάρξουν καλά νέα για να μοιραστείς ή να λάβεις, ή να έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύτιμές σχέσεις με τους άλλους. Είσαι πιο περίεργη και το να είσαι σε κίνηση, ακόμα κι αν είναι σε νοητικό επίπεδο, είναι τώρα σημαντικό για σένα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδέες, να αντλήσεις πληροφορίες, να συνδεθείς ή να ενημερωθείς για ειδήσεις.

Λέων

Οι ιδέες σου για τα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή τα τιμαλφή ξεχωρίζουν σήμερα και θα μπορούσες να επικεντρωθείς στην κατασκευή ή την ανάπτυξη ειδικών έργων. Η αποσαφήνιση των στόχων σου μπορεί να είναι ευκολότερη αν συμφιλιωθείς με το παρελθόν. Καθώς το φορτίο σου ελαφραίνει το ίδιο ανεβαίνει και η διάθεση σου και ο βηματισμός σου μπορεί να είναι μέρος αυτού. Αλλά είναι μια καλή μέρα για πρακτικά θέματα και είναι λογικό να εστιάζεις την προσοχή σου στη βελτίωση της αίσθησης ασφάλειας ή τις σχέσεις σου με τους πόρους σου.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, μπορεί να υπάρχει κάποια κυκλοθυμία, αλλά μπορεί επίσης να γεμίσεις με ιδέες και ελπίδα. Πιστεύεις στον εαυτό σου και στις προσπάθειες σου. Έχεις την τάση να θέλεις να κάνεις τα δικά σου σήμερα! Τα συναισθήματα σου χρειάζονται μια έτοιμη διέξοδο και είναι πιθανό να τη βρουν, επιτρέποντας στα συναισθήματα να ρέουν πιο φυσικά. Υπάρχει μια φυσική, θετική νοοτροπία τώρα και ένα αίσθημα συναισθηματικής αφύπνισης μαζί σου. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια αντίσταση στο να συνεργαστείς με κάποιον, καθώς προτιμάς να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και να ενεργήσεις ανεξάρτητα.

Ζυγός

Είναι φυσικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για προβληματισμό, διαλογισμό και αποτοξίνωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευτυχώς η διαίσθηση σου λειτουργεί δυναμικά για σένα. Μπορείς γρήγορα να αισθανθείς άνετα με τα συναισθήματα σου και όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές. Οι ιδέες για τα χρήματα και τα πρακτικά πράγματα είναι ιδιαίτερα υγιείς και λαμπρές και ο χρόνος που αφιερώνεις στην εργασία, σε σχετική μοναξιά ή τη σκέψη και την επεξεργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρα. Το μυαλό σου είναι γόνιμο και οι συζητήσεις είναι υποστηρικτικές και ευφάνταστες.

Σκορπιός

Η ομαδική εργασία πάει καλά σήμερα και μπορεί να βιώσεις μια ωραία ώθηση στην κοινωνική ή ρομαντική ζωή σου. Οι φίλοι τείνουν να φέρνουν καλά νέα ή συμβουλές. Εσύ φυσικά ελκύεσαι από δραστηριότητες και ρυθμίσεις που σε βοηθούν να αποσυμπιεστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Τραβάς την προσοχή με ευχάριστο τρόπο σήμερα και αυτό είναι ενισχυτικό. Η αίσθηση της κοινότητας ή η επιθυμία σου να αλληλεπιδράς ανοιχτά και ελεύθερα με τους άλλους είναι ισχυρή. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρχουν κάποιες αβεβαιότητες ή αμφιβολίες, αλλά τίποτα που δεν μπορείς να λύσεις.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι καλή για να νιώθεις ότι έχεις καταφέρει κάτι που αξίζει τον κόπο για να είσαι απασχολημένη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σου αφορά μακροπρόθεσμους στόχους και επιδόσεις με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Ευτυχώς η συνεργασία και η υποστήριξη από τους άλλους ρέουν φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Οι άνθρωποι τείνουν να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες ή τις ικανότητες σου, κάτι που τροφοδοτεί το κίνητρο σου να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Είσαι περισσότερη ενήμερη από το συνηθισμένο για τη φήμη σου και για το πως επηρεάζει τη ζωή σου.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν την απελευθέρωση από το παρελθόν και να προσβλέπουμε στο μέλλον. Η καθοδήγηση, η μάθηση και η κοινή χρήση μπορεί να είναι ισχυρά. Η επιθυμία για αλλαγή σκηνής ή νέα εμπειρία είναι έντονη και αναζητάς συναισθηματική και ψυχική ανανέωση. Είναι πολύ φυσικό να αναγνωρίσεις και να εστιάσεις στα θετικά και τονωτικά στοιχεία της ζωής σου. Η ικανότητα να βοηθάς χωρίς να κάνεις μεγάλη επίδειξη μπορεί να εκτιμηθεί. Αργότερα σήμερα ωστόσο, είναι πιθανή η ελαφρώς αποσταθεροποιητική ενέργεια ή ο συγχρονισμός είναι λίγο μακριά, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς ή να τακτοποιήσεις.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την παρατήρηση και την ανάπαυση. Καλύπτεις την ανάγκη για συναισθηματική αναπλήρωση. Η σημερινή μέρα μπορεί επίσης να είναι ισχυρή για νέες γνώσεις σχετικά με τις εσωτερικές σου λειτουργίες, καθώς και για έρευνα που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, την οικογένεια και τα προσωπικά θέματα. Αναζητάς περισσότερη ουσία ή συμμετοχή στα έργα, τις δραστηριότητες και τις αλληλεπιδράσεις σου. Σκέφτεσαι θετικά και απολαμβάνεις καλές αναμνήσεις σήμερα. Μια εις βάθος μελέτη ή έρευνα μπορεί τώρα να είναι χρήσιμη.

Ιχθύες

Οι στενές σχέσεις είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα ή στο μυαλό σου σήμερα. Αν και μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για να ενεργήσεις ανεξάρτητα ή να λάβεις εκτελεστικές αποφάσεις, είναι μια καλή στιγμή να εξερευνήσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου μέσω των αλληλεπιδράσεων και των σχολίων σου. Μεγάλο μέρος της ημέρας είναι καλό για αυτοέκφραση, αγάπη και συνεργασία. Η καρδιά σου είναι με τις σχέσεις σου αυτή τη στιγμή. Αργότερα σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις ή ανησυχίες για διαχείριση.

.tlife.