Επικαιρότητα:

Σασμός – backstage: Ο Νικηφόρος ποζάρει με τον Μαθιό μέσα στο φέρετρο!

08 Νοε 2023 - 09:53 | Media
Σασμός – backstage: Ο Νικηφόρος ποζάρει με τον Μαθιό μέσα στο φέρετρο!

Η κηδεία του Νικηφόρου στον «Σασμό» δίχασε τους τηλεθεατές. Άλλοι βρήκαν τη σκηνή συγκλονιστική και άλλοι ενοχλήθηκαν και μίλησαν για υπερβολή στο όριο της απρέπειας.

Όμως, κανείς δεν αμφισβητεί ότι η σκηνή είχε έντονη συναισθηματική φόρτιση που δεν άφησε ανεπηρέαστους τους ηθοποιούς. Όπως είπε ο Θάνος Μπίρκος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τόλη, «οι ηθοποιοί αντιμετωπίζουν με πολύ σεβασμό αυτό του συναίσθημα. Χωρίς υπερβολές. Εμένα που δεν ήταν ο γιος μου (ο Νικηφόρος), δεν ήταν κάτι τόσο κοντινό, με έπιασε το συναίσθημα. Φαντάσου αυτοί οι άνθρωποι πως γυρίσαν σπίτι μετά το γύρισμα».

Ο Γιώργος Αμούτζας, που υποδύονταν από την αρχή της σειράς τον Νικηφόρο, και ο τηλεοπτικός πατέρας του, Δημήτρης Λάλος, θέλοντας προφανώς να «σπάσουν» την ένταση, απαθανατίστηκαν στο σαλόνι του σπιτιού της Βασιλικής σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων. Ο μεν Μαθιός μαυροντυμένος, όπως αρμόζει σε έναν πατέρα που πενθεί τον άδικο χαμό του γιου του, ο δε Νικηφόρος μέσα στο φέρετρο.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Θανάσης Λάλος με την υποσημείωση: «Η αγάπη αυτή δεν τελειώνει».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Λάλος: