Επικαιρότητα:

Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε ότι ο «Εκατομμυριούχος» επιστρέφει τις Παρασκευές

08 Νοε 2023 - 10:40 | Media
Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε ότι ο «Εκατομμυριούχος» επιστρέφει τις Παρασκευές

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, εκτοπίζοντας τον «Εκατομμυριούχο». Αυτό ήταν γνωστό από καιρό, αφού αποτελεί βασική πρόβλεψη στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του με το κανάλι του Μαρουσιού.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η συζήτηση φούντωσε στα τηλεοπτικά παράθυρα για το αν είναι σωστό να εκτοπίζεται ένα επιτυχημένο πρόγραμμα και ο παρουσιαστής του για ένα άλλο, εξίσου επιτυχημένο, πρόγραμμα.

Χθες λοιπόν ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη από τον αέρα της εκπομπής του. Είπε ότι το «Βινύλιο» το τηλεοπτικό project που πάει «πακέτο» με τους «Ράδιο Αρβύλα» θα κάνει πρεμιέρα κατά προτίμηση μετά τις γιορτές, «αναθεωρημένο» και ανανεωμένο, και μέχρι τότε τις Παρασκευές παρέα θα μας κάνει το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.  

«Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το Βινύλιο και έχετε απόλυτο δίκιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: «Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το Βινύλιο, ξέρουμε πόσο πολύ το αγαπάτε κι εσείς… οπότε μη βαράτε, ακούστε μας πρώτα.

Πήραμε την απόφαση φέτος τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα να μην το βγάλουμε στον αέρα και ο λόγος είναι ο εξής. Το Βινύλιο είναι μία εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, μετά πήγαμε σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και μετά στα αφιερώματα.

Επειδή όμως νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε να έχουμε, προτιμήσαμε να μην βγάλουμε το Βινύλιο φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά θα δούμε, γιατί θέλουμε να πάμε το Βινύλιο στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε, το ετοιμάζουμε».

Στο «Mega Καλημέρα» η «ανακοίνωση» Κανάκη σχολιάστηκε με πάθος. Αφενός διότι συνηθίζεται τις ανακοινώσεις για το πρόγραμμα να τις κάνει πάντα το Γραφείο Τύπου του σταθμού -θυμόμαστε την ενόχληση στον Σκάι όταν ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε μόνος του σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους το «Ορκιστείτε παρακαλώ»- και, δεύτερον, διότι θεωρήθηκε απρέπεια στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 
Δείτε το σχετικό βίντεο: