Επικαιρότητα:

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από 12/11/23 έως 17/11/2023

11 Νοε 2023 - 11:32 | Media
Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από 12/11/23 έως 17/11/2023

 Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 12/10/2023 έως τις 17/11/2023.

12/11/2023 Κυριακή
Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη.

Αμηχανία και καλυμμένη δυσαρέσκεια επικρατεί στο σπίτι των Βρεττάκων, όταν η οικογένεια μαθαίνει πως ο Ισίδωρος παντρεύτηκε την Αμαλία.

Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να μετακομίσουν. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο πως έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα περιουσιακά.

Η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον πρώην της, τον Στράτο (Νίκος Σαμουρίδης), να πίνει καφέ. Φοβισμένη, το βάζει στα πόδια και αυτός την κυνηγάει αποφασισμένος να της κάνει κακό. Εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει.

13/11/2023 Δευτέρα
Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή.Η Αμαλία τους προτείνει να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η απουσία της μικρής Αγγελικής θα στενοχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο.

Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική και, επιτέλους, το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει.Η Μαργαρίτα και η Αθηνά  ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει το νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη.

Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

14/11/2023 Τρίτη
Η απόφαση του Λυκούργου να πάρει διαζύγιο σοκάρει τη Χάιδω και η Μαρία, η Αθηνά και η Μαργαρίτα προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Κουράκος εκνευρίζεται, καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, αποδεικνύεται ψευδής.

Αγνοεί φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και αυτός τον ειδοποίησε έγκαιρα. Ο Άρης με την Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του.

15/11/2023 Τετάρτη
Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο και η Μαρίνα πιάνει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Παράλληλα, η συμπεριφορά της Μαρίας είναι αλλόκοτη και η Αθηνά είναι σίγουρη πλέον πως κάτι κρύβει. Στο μεταξύ, η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με την Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει, ενώ η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη, λέγοντάς του ότι είχε καλέσει στο σπίτι της τη Δήμητρα και τον Ορέστη για να φάνε μαζί.Ο Στάθης βρίσκει μία μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου και εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

16/11/2023 Πέμπτη
Η Αρετή μένει άναυδη. Στη συνέχεια, μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι ετεροθαλείς αδελφές. Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Οι ετοιμάσιες  για το γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη. Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη.

πηγή: daddy-cool.gr