Επικαιρότητα:

Γη της ελιάς: Νέα γυναίκα διεκδικεί τον Λυκούργο – Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται

17 Νοε 2023 - 10:00 | Media
Γη της ελιάς: Νέα γυναίκα διεκδικεί τον Λυκούργο – Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται

Νέα γυναίκα διεκδικεί τον Λυκούργο – Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται
Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, μία γυναίκα από το παρελθόν του Λυκούργου επιστρέφει στη Μάνη. Το όνομά της είναι Λουκία και είναι μία Μανιάτισσα, περίπου 45 ετών, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν ναυτικό. Μετά τον χωρισμό της, επιστρέφει στην Αρεόπολη με σκοπό να βρει άλλον άντρα.

Από παλιά ο Λυκούργος δεν την άφηνε αδιάφορη κι έτσι επιστρέφοντας, όταν μαθαίνει ότι είναι κι αυτός χωρισμένος, τον βάζει στο στόχαστρο και τον διεκδικεί έντονα. Βέβαια, ο δικηγόρος δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει μια νέα σχέση και με την ευγένεια που τον διακρίνει προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του αλλά σε φιλικό επίπεδο.

Η επιστροφή της Λουκίας στο χωριό κάνει έξαλλη τη Χάιδω, καθώς βλέπει πως φλερτάρει με τον πρώην άντρα της, ενώ εκείνες τις ημέρες βγαίνει το διαζύγιό τους. Παράλληλα, ο Λυκούργος προσκαλεί ως συνοδό του τη Λουκία στον γάμο του ανιψιού του, του Χρήστου. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τελευταίος και η Αφροδίτη παντρεύονται.

Στη δεξίωση του γάμου, όμως, η Χάιδω εξαγριώνεται με το θέαμα του Λυκούργου να απολαμβάνει την παρέα της Λουκίας, η οποία τον διεκδικεί απροκάλυπτα. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη λάμπει από ευτυχία που παντρεύεται τον αγαπημένο της, αλλά εκείνος είναι πολύ μπερδεμένος, καθώς αισθάνεται μια ακαταμάχητη έλξη για την Αριάδνη. Μάλιστα, οι δυο τους έρχονται επικίνδυνα κοντά και ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος που νιώθει και κανείς δεν ξέρει πού θα τους οδηγήσει αυτή η απαγορευμένη έλξη.