Επικαιρότητα:

Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming»

17 Νοε 2023 - 11:24 | Media
Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming»

Σύμφωνη με τα όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στις δηλώσεις του για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», είναι και η Δανάη Μπάρκα.

Ακούγοντας τα όσα είπε ο τραγουδιστής, η Δανάη Μπάρκα συμφώνησε μαζί του, τονίζοντας πως θεωρεί «υπερβολή» όλο αυτό που γίνεται με το body shaming.

«Θεωρώ ότι εμείς κάνουμε τις λέξεις να έχουν ρατσιστική χροιά… Ένα τραγούδι με τέτοια μελωδία, που δεν είναι ένα τραγούδι που βρίζει τους ανθρώπους ή λέει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι. Είναι μια λέξη ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. Και το λέω εγώ που θα μπορούσα όντως να είμαι από την αντίπερα όχθη.

Παρ’ όλα αυτά, μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Το να περιγράφεις έναν άνθρωπο δεν είναι βρισιά, το να λες ‘θέλω να εξαφανιστούν όλες οι χοντρές’, αυτό ναι, είναι μίσος» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Νίκος Βέρτης για το body shaming
Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το body shaming και τον ρατσισμό κάθε μορφής.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Δεν θα ξεχάσω που στην Ολλανδία με αποκαλούσαν ‘’Έλληνα’’ όταν ήθελα να με προσβάλουν. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, αν δω κάτι που δεν μου αρέσει κάτι δεν θα το κρίνω».