Επικαιρότητα:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Απίστευτη συνέντευξη στη Βάσω Λασκαράκη «Συνεχίζεις να με εκθέτεις»

19 Νοε 2023 - 21:48 | Media
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Απίστευτη συνέντευξη στη Βάσω Λασκαράκη «Συνεχίζεις να με εκθέτεις»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησε τη Βάσω Λασκαράκη και βγήκε η «Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου» από μέσα της στο πλατό του The Break. Οι δύο ηθοποιοί έχουν χημεία ανάμεσά τους, πέρα από τη γνωριμία και τη συνεργασία τους στη γνωστή σειρά του Alpha «Το σόι σου».

 
Η Βάσω Λασκαράκη αρχικά είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην καλεσμένη της, αφού ήταν τα γενέθλιά της και της είχε έτοιμη μια τούρτα. Μαζί θυμήθηκαν πολλές στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς, ενώ η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για την προσωπική και την οικογενειακή της ζωή, την κακή σχέση που είχε πάντα με τα χρήματα και τη διαχείρισή τους και τα δύσκολα χρόνια της απουσίας του πατέρα της.

Όπως είπε η μεγάλη ηθοποιός, ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός αλλά πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στην εξορία. Η οικογένεια που έμεινε πίσω έζησε δύσκολα και η ίδια τον γνώρισε και τον αγάπησε μετά από πολλά χρόνια: «Όλη η ψυχολογία του στρατιωτικού αφορά στο κράτος, στην εξουσία. Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή. Τον γνώρισα από κοντά μετά από χρόνια. Για να τον αγαπήσω πέρασε καιρός, γιατί είχα αυτή τη σχέση με τη μητέρα μου νόμιζα ότι ήρθε ένας ξένος.

Συνέβαιναν φοβερά πράγματα και στη μητέρα μου και στον πατέρα μου τον ίδιο. Ίσως για να αντέξει, νομίζω αυτό έχω κληρονομήσει από εκείνον – είχε ένα βαθύ και ουσιαστικό χιούμορ. Στα πάντα.

Αυτό που μου κληροδότησε, ήταν ένας φόβος την πλήρους έκθεσης των φρονημάτων, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή. Ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή στο σχολείο που ήσουν δακτυλοδεικτούμενος. Στο σχολείο ήμουν η «κόρη του αριστερού, τρελού στρατιωτικού», είπε στην εκπομπή.

 
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έχει στενούς φίλους με τους οποίους υπάρχει νοιάξιμο: «Έχω δυο τρεις φίλους, δικούς μου, που τους παίρνω τηλέφωνο και λέω πολλά. Μιλάω ατελείωτα στο τηλέφωνο, είναι γνωστό αυτό», είπε. Ενώ η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως μιλά συχνά και με τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Το ξέρω. Κατ’ αρχάς σε έχω πιάσει να μιλάς με τον άντρα μου, τρεις τέσσερις φορές στο τηλέφωνο», για να πάρει την απάντηση: «Και συνεχίζεις να με εκθέτεις».

Η Βάσω Λασκαράκη αντέδρασε: «Βρήκα αντίζηλο, τώρα, από τότε που σας έχω γνωρίσει όλο πίτσι – πίτσι! Όλη την ώρα συνεννοείστε για κάτι» και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου της είπε: «Θα έπρεπε. Είναι ένας άνθρωπος, που θα μπορούσα σε μια άλλη ζωή… Το λέω ανοιχτά. Μου αρέσει γενικά», πρόσθεσε γελώντας.

Πολλά έχουν ακουστεί για το remake της σειράς «Το σόι σου» και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έδωσε τη θέση της: «Με σταματάνε στον δρόμο για το «Σόι» και είναι εκνευριστικό. Το «Σόι» δεν έπρεπε να το κόψουν, έπρεπε εμείς να αποφασίσουμε οι συντελεστές και όχι ο σταθμός. Ήταν μεγάλο λάθος γιατί ήταν μία επιτυχημένη σειρά. Θα μου πεις μία σειρά θα παίζεται 200 χρόνια; Γιατί όχι;», συμπλήρωσε στην εκπομπή The Break.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο The Break: