Επικαιρότητα:

Νίκος Βέρτης: Αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει σήμερα παρέα με τον Αντώνη Ρέμο

20 Νοε 2023 - 20:10 | Media
Νίκος Βέρτης: Αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει σήμερα παρέα με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο δεν κάνει πλέον πολλή παρέα ενώ ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις  ότι «θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να έχει στοιχεία από τη μητέρα του και να τον φροντίζει».

Για τον Αντώνη Ρέμο

«Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο», είπε ο Νίκος Βέρτης και αναφερόμενος στο σήμερα απάντησε: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Βέρτης ξεκαθάρισε: «Η παρέα συνεπάγεται με μια περίοδο της ζωής σου. Ο Αντώνης τότε κι εγώ ήμασταν σε μια φάση τότε πιο χαβαλέ, δεν δούλευα τόσο. Εγώ είμαι πιο εργασιομανής. Δεν έκοψα την παρέα. Ακόμα και τώρα μιλάμε. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου περνάω ωραία με αυτό».

Για τη δήλωση για τις γυναίκες

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει ότι «θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να έχει στοιχεία από τη μητέρα του και να τον φροντίζει» προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Νίκος Βέρτης ξεκαθάρισε: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα.

Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα

Πηγή: govastileto.gr