Επικαιρότητα:

Madwalk 2023: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί – οι πιο «καυτές» εμφανίσεις

21 Νοε 2023 - 11:19 | Media
Madwalk 2023: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί – οι πιο «καυτές» εμφανίσεις

Χαμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η μοναδική «συνάντηση» μόδας και μουσικής στην Ελλάδα, το MadWalk 2023 συγκέντρωσε πλήθος θεατών που έσπευσαν επιτόπου για να θαυμάσουν τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών, όμως, πάνω απ’ όλα, να χαρούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε απρόσμενες συνεργασίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν η Κατερίνα Στικούδη, με άκρως αποκαλυπτικό ρούχο, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οι Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Πέτρος Ιακωβίδης, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα.

Από τις εμφανίσεις στη σκηνή ξεχώρισαν φυσικά η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και ο guest Μικέλε Μορόνε, ο οποίος προκάλεσε φρενίτιδα στο κοινό, ενώ από τα acts ξεχώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και η Δέσποινα Βανδή, πιο sexy από ποτέ.

Δείτε αποσπάσματα από τις αφίξεις και τα καμαρίνια του «MadWalk 2023» και ακούστε τι είπαν στις κάμερες τα celebrities που παραβρέθηκαν: