Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Μάνη

25 Νοε 2023 - 13:56 | Media
Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Μάνη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε έναν γάμο που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Μάνη.

Μια πρόταση γάμου που θα φέρει τα πάνω κάτω θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και φυσικά πρωταγωνιστές είναι η Δήμητρα και ο Κουράκος.

H σχέση τους φαίνεται πως περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς αρχικά ο αστυνομικός της προτείνει να ξεκινήσουν να συγκατοικούν.

Όμως, την ίδια στιγμή, ο Ορέστης έχει μια ξαφνική αδιαθεσία και η Δήμητρα τον πηγαίνει στον γιατρό, κάτι που πυροδοτεί την ζήλεια του Κουράκου, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, μιας και ο Κουράκος του μιλά ανοιχτά για την σχέση του και τα συναισθήματα του για την Δήμητρα.

Λίγο αργότερα, η Ασπασία συναντά τυχαία τη Δήμητρα στον δρόμο και της επιτίθεται, καθώς την κατηγορεί πως κορόιδευε τον Ορέστη και πως έπαιξε μαζί του.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά λοιπόν, ο Κουράκος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς κι έτσι κάνει πρόταση γάμου στην Δήμητρα.

πηγή: daddy-cool.gr