Επικαιρότητα:

Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Παναγιώτης – Ο Χατζής θέλει να καταστρέψει τον Σταύρο και τον Δημήτρη

26 Νοε 2023 - 14:55 | Media
Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Παναγιώτης – Ο Χατζής θέλει να καταστρέψει τον Σταύρο και τον Δημήτρη

Η συμπλοκή ανάμεσα στον Παναγιώτη, στον Δημήτρη και στον Αντρέα οδηγεί σε νέα σκοτεινά μονοπάτια την υπόθεση της σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Παγιδευμένοι», τα νέα επεισόδια της οποίας θα προβληθούν τη Δευτέρα (27/11) και την Τρίτη (28/11), στις 22:30.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (27/11) στις 22:30, μετά τη συμπλοκή στο σπίτι του Πάνου Βερβερίδη, ο Αντρέας και ο Παναγιώτης καταλήγουν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ποιος από τους δύο θα αφήσει την τελευταία του πνοή εκεί; Ο Δημήτρης είναι σε σοκ. Η Άννα, η Αγγελική και ο Σταύρος αγωνιούν στο πλευρό του Ανδρέα, όπως και η Δανάη, που φοβάται πολύ για τον μπαμπά της. Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος εξαπολύει απειλές προς όλους, έχοντας δίπλα του τον Αλέκο, ο οποίος, μέσα από αυτή την κατάσταση, ψάχνει τρόπους να παγιδέψει τον Δημήτρη.

Θα τα καταφέρει;

Ακόμα, στο επεισόδιο της Τρίτης (28/11) στις 22:30, η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα δείχνει να σταθεροποιείται. Η Δανάη δεν φεύγει λεπτό απ’ το πλευρό του, ενώ και οι φίλοι του είναι κοντά του. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η έρευνα στο σπίτι του Βερβερίδη είναι σε εξέλιξη. Ο Αλέκος Χατζής καταστρώνει τα σχέδιά του για να καταφέρει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη για τον θάνατο του Παναγιώτη. Η Άννα προσπαθεί να πείσει τη Φαίδρα να ομολογήσει τη δολοφονία του Αριστομένη. Ο θυμός του Βερβερίδη για τον χαμό του εγγονού του τον οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια. Ένα πρόσωπο-κλειδί βοηθάει τον Αλέκο στην καταστροφή του Δημήτρη και του Σταύρου.

πηγή: ieidiseis.gr