Επικαιρότητα:

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Φορούσα μέσα από το τζιν κολάν για να μη μου το ξαναπούν»

27 Νοε 2023 - 14:35 | Media
Φωτεινή Πετρογιάννη: «Φορούσα μέσα από το τζιν κολάν για να μη μου το ξαναπούν»

Μου δημιούργησε ένα άγχος αυτό, ότι κάτι έχω και πρέπει να το διορθώσω άμεσα με κάποιο τρόπο, γιατί έχει αρχίσει ο κόσμος και μου λέει πράγματα, εξομολογείται η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή Break και η αναφορά του στα κιλά και τα επικίνδυνα σκευάσματα που είχε πάρει για να τα χάσει, αποτέλεσε αφορμή για να ανοίξει μία έντονη κουβέντα στο Πρωινό. Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη διαφώνησαν για το ποια είναι τα όρια του bullying.

 Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε για το δικό της βίωμα, αναφέροντας τα εξής:

«Σου μιλάω βιωματικά, είναι μια ιστορία που την έχω πει πολλές φορές, θα στην πω άλλη μία. Εγώ κάποτε είχα ένα διατροφικό πρόβλημα. Τώρα είμαι 64 κιλά, έχω υπάρξει 50 κιλά. Είχα θέμα διατροφικό, δεν έτρωγα. Όχι νευρική ανορεξία, ούτε έβλεπα το σώμα μου και έλεγα δεν μου αρέσει έτσι όπως είμαι. Οι φίλες μου με πολλή αγάπη μου έλεγαν πώς είσαι έτσι κι εγώ για να τις κοροιδέψω, φορούσα μέσα από το τζιν κολάν για να μη μου το ξαναπούν».

«Μου δημιούργησε ένα άγχος αυτό, ότι κάτι έχω και πρέπει να το διορθώσω άμεσα με κάποιο τρόπο, γιατί έχει αρχίσει ο κόσμος και μου λέει πράγματα», τόνισε η Φωτεινή Πετρογιάννη.