Επικαιρότητα:

Δανάη Μπάρκα σε Αρναούτογλου: «Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε και δεν σε βρίσκουμε»

27 Νοε 2023 - 14:39 | Media
Δανάη Μπάρκα σε Αρναούτογλου: «Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε και δεν σε βρίσκουμε»

Το παράπονο που έχει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εξέφρασε, ξανά, σήμερα η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη συνέντευξη του παρουσιαστή, που αναφέρθηκε στα πρόσωπα των πρωινών εκπομπών που δεν σηκώνονται να πουν καλημέρα.

«Γρηγόρη, δεν βλέπεις την εκπομπή; Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε, δεν σε βλέπουμε, δεν σε βρίσκουμε, δεν μας βλέπεις…Τσάμικα έχουμε χορέψει, έχω κρατήσει όρθιο τον Απόστολο Γκλέτσο με την 12ποντη τακούνα, μηνίσκο έπαθα. Δεν έχουμε κάνει, Γρηγόρη, ελεύθερη πτώση; Δεν έχουμε κάνει παρά πέντε; Έχουμε κατέβει ποτάμια… Γρηγόρη, ποιες εκπομπές βλέπεις; Γρηγόρη, πώς ξεκινάει εδώ η εκπομπή; Χορεύουμε! Στεναχωρήθηκα!», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ με την επιστροφή, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της είχαν σηκωθεί όρθιοι, προκειμένου να πουν καλημέρα στον παρουσιαστή.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Τέσσερα χρόνια τον παίρνουμε τον Γρηγόρη και όχι πιεστικά. Το ότι εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο, σέβομαι πάρα πολύ την ιδιωτικότητά του και δεν θέλω ποτέ να το εκμεταλλευτώ και να πω ότι “σε ξέρω 20 χρόνια, έλα και μίλα μου”. Τον έχουμε πάρει και δεν… Εγώ έχω πάει δύο φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του κρατήσεις κακία».