Επικαιρότητα:

Βάσω Λασκαράκη: Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Τσιμιτσέλη στην εκπομπή

28 Νοε 2023 - 19:39 | Media
Βάσω Λασκαράκη: Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Τσιμιτσέλη στην εκπομπή

Στο Στούντιο 4 της Τρίτης (28/11) φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην παρουσίαση του «Break» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της όταν δέχεται ερωτήσεις σχετικά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν δίνω μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις, δεν θα τις δω. Από αυτές που έχουμε δώσει, για παράδειγμα, στο DOT, δεν τις έχω δει ποτέ. Δεν θέλω, με ταράζει αυτό. Μου φαίνομαι σε μία ένταση και λέω: εντάξει, ό,τι έγινε έγινε, καταγράφηκε τώρα», παραδέχεται η Βάσω Λασκαράκη.

«Μου έλεγαν: μιλάς πολύ έντονα, φαίνεσαι νευριασμένη. Λέω: δεν είμαι νευριασμένη, ρε παιδιά. Τρέχω να πάω σε μία πρόβα, υπάρχει μία εκπομπή που στήνεται, υπάρχουν πολλές συζητήσεις. Προσπαθούσα να το διαχειριστώ», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Προφανώς με προβληματίζει το ότι με ρωτάνε επί παντός επιστητού. Εκεί όμως που ενοχλήθηκα περισσότερο ήταν όταν πήγα στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη και έξω από εκεί με ρώτησαν αν θα καλέσω τον Γιάννη (Τσιμιτσέλη) στην εκπομπή», εξομολογείται η Βάσω Λασκαράκη για τους δημοσιογράφους.

«Το θεωρώ λίγο άκομψο, εφόσον υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Δεν το θεωρώ κομψή ερώτηση, όπως δεν ρωτάμε για παράδειγμα μία γυναίκα γιατί δεν έκανες παιδί. Οι ζωές έχουν προχωρήσει», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε ότι έχουμε υπάρξει ζευγάρι και ότι υπάρχει ένα παιδί. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι ή ότι αν έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή, θα κάτσουμε να σας πούμε τι έχει συμβεί. Κάποια πράγματα μου φαίνονται παρωχημένα και άκομψα», καταλήγει η Βάσω Λασκαράκη.

Πηγή: zappit.gr