Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς: Στην Εντατική η Χάιδω - Στο πλευρό της ο Λυκούργος βάζει τέλος στο χωρισμό τους

30 Νοε 2023 - 16:08 | Media
Η Γη της Ελιάς: Στην Εντατική η Χάιδω - Στο πλευρό της ο Λυκούργος βάζει τέλος στο χωρισμό τους

Όπως είναι ήδη γνωστό στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Χάιδω έχει μεγάλο θέμα με την πίεση της, ενώ ήδη έχει υποστεί δύο επεισόδια τα οποία είχαν θορυβήσει και παλαιότερα τον Λυκούργο. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, καθώς εκτός από τον χωρισμό τους που της έχει στοιχίσει, παράλληλα η εμφάνιση της Λουκίας την έχει βάλει σε μια διαδικασία μεγάλης ζήλιας.

Ειδικά όταν η Λουκία δείχνει ξεκάθαρα στον Λυκούργο ότι τον θέλει, η Χάιδω δεν αντέχει να το ζει αυτό και πεθαίνει από ζήλια. Μάλιστα μαθαίνει γενικά ότι κυκλοφορούν μαζί, πηγαίνουν για φαγητό και περνάνε ωραία, τη στιγμή που αυτή υποφέρει.

Ολο αυτό που ζει η Χάιδω, της δημιουργεί μεγάλη ένταση και η γυναίκα κάποια στιγμή καταρρέει. Ξαφνικά νιώθει ένα μεγάλο σφίξιμο, μια ζάλη κι αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Η Βασιλική τρελαίνεται απο τον φόβο της και δεν ξέρει τι να κάνει για να τη συνεφέρει και τηλεφωνεί για βοήθεια. Αμέσως μεταφέρουν τη Χάιδω στο νοσοκομείο, όπου τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ο γιατρός τους λέει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα άφου έπαθε ρήξη ανευρύσματος και οι προβλέψεις για κάτι τέτοιο είναι δυσοίωνες.

Τα νέα φυσικά θα μαθευτούν αμέσως και ο Λυκούργος όταν τα ακούει παθαίνει σοκ και τρέχει στο νοσοκομείο αφού πεθαίνει από τον φόβο του μήπως τη χάσει. Ακόμα την αγαπάει ό,τι κι αν έχει γίνει και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο γι’ αυτό που της συνέβη!

Η Χάιδω βγαίνει από το χειρουργείο και μεταφέρεται στην εντατική, όπου ο γιατρός τους λέει ότι το πρώτο 24ωρο είναι επικίνδυνο και δε θέλει να δώσει ελπίδες.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος καταρρέουν, ενώ ο Λυκούργος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Οι μέρες περνούν και η Χάιδω στην εντατική συνεχίζει να χαροπαλεύει και ο Λυκούργος δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της. Όλες τις μέρες που εκείνη παλεύει για τη ζωή της ο Λυκούργος ξενυχτάει στο πλάι της και παρακαλάει να γίνει καλά.

Σύμφωνα με το TV24 η Χάιδω μετά από μεγάλο αγώνα, γίνεται επιτέλους καλά και βγαίνει από το νοσοκομείο, ενώ ο Λυκούργος ορκίζεται να μη φύγει ποτέ ξανά από δίπλα της. Ετσι, αυτό το δυσάρεστο συμβάν γίνεται η αιτία και η αφορμή για τη μεγάλη επανασύνδεση του ζευγαριού!

Πηγή: mediatime.gr