Επικαιρότητα:

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπέττυ Μαγγίρα, συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα… Με το Breakfast@Star δεν θα ασχοληθώ καν»

12 Φεβ. 2024 - 12:35 | Media
Κατερίνα Καινούργιου: «Μπέττυ Μαγγίρα, συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα… Με το Breakfast@Star δεν θα ασχοληθώ καν»

Tη δική της απάντηση στην τοποθέτηση που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα προς το πρόσωπό της δίνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά στην κάμερα της εκπομπής και την επικοινωνία που είχαν οι δυο τους τις προηγούμενες ημέρες, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη φημολογούμενη κόντρα της με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Μου έστειλε την Παρασκευή ο Μακαλιάς ότι ποτέ δεν είπε κάτι κακό για μένα και του εξήγησα ότι κι εγώ τον εκτιμώ. Μάλιστα, του έστειλα και περαστικά που ήταν στο νοσοκομείο, του είπα ότι κι εγώ είχα ένα θέμα το έντερό μου ψυχοσωματικό», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το παιδί μετά πάει να μου στείλει ένα φιλί μέσα από την εκπομπή και του λέει κατευθείαν η Μπέττυ: άλλα λες από πίσω, beef πάλι; Είπε επίσης η Μπέττυ «δεν βλέπω την εκπομπή της Κατερίνας». Καλά κάνεις, Μπέττυ μου, μη τη βλέπεις, δεν χάνεις και κάτι», συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Επειδή όμως συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ευγενικά έχουμε μιλήσει. Εμείς όλοι μαζί σχολιάσαμε αυτά που ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση ή κριτική, πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ», ξεκαθάρισε τη θέση της η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα έστρεψε τα βέλη της και κατά του Breakfast@Star, ενοχλημένη από τα σχόλια που γίνονται καθημερινά στη συγκεκριμένη εκπομπή προς το πρόσωπό της.

«Μπαίνω και βλέπω τώρα πάλι ότι η Μπέττυ απάντησε στην Κατερίνα στο Star. Με το Star αδερφάκια δεν είμαστε; Γιατί κάθε μέρα το Breakfast@Star έχουν κάτι αρνητικό για μένα;

Χρήστο μου, στην αρχισυνταξία του Star θα μιλήσω… δεν γίνεται από αγάπη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πουλάει αλλά κάθε μέρα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα; Τέλος πάντων, με το Breakfast@Star δεν θα ασχοληθώ καν», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zappIT.gr (@zappit.gr)