Η Γη της Ελιάς: Παρατάει τα πάντα για τα μάτια της Αθηνάς

24 Φεβ. 2024 - 14:07 | Media
Η Γη της Ελιάς: Παρατάει τα πάντα για τα μάτια της Αθηνάς

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως τα παρατάει τα πάντα για τα μάτια της Αθηνάς.

Η Αθηνά και ο Τζον καλούνται να πάρουν μια απόφαση στη σειρά Η Γη της Ελιάς, για το μέλλον της σχέσης τους. Η άρνηση για την Αμερική και η έκπληξη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η επιμονή της Φιλιώς να μη θέλει να φύγει με την Αθηνά στην Αμερική αναγκάζει την τελευταία να ανακοινώνει μετά λύπης της στο Τζον την απόφαση της να μην τον ακολουθήσει στην Αμερική:

«Τζον, η Φιλιώ είναι ανένδοτη στο ενδεχόμενο να μετακομίσουμε στην Αμερική. Όσο και να προσπάθησα να τη πείσω δεν τα κατάφερα. Κατά συνέπεια δεν μπορώ όπως καταλαβαίνεις να σε ακολουθήσω στην Αμερική».

Προς μεγάλη της έκπληξη όμως ο Τζον δείχνει να κατανοεί απόλυτα τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και τη διευκολύνει λέγοντας της πως αφού δεν γίνεται να την έχει κοντά του στην Αμερική θα έρθει αυτός στη Μάνη. Μάλιστα θα δούμε τον Τζον στη συνέχεια να έρχεται στη Μάνη και στην αγαπημένη του Αθηνά.

Θα τον δούμε να κάνει προσπάθειες για να προσεγγίσει τη Φιλιώ ενώ παράλληλα ψάχνει ν’ αγοράσει ελαιώνες καθώς έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και να παντρευτεί με την Αθηνά.

πηγή: daddy-cool.gr