Τραγικές ώρες για την Χάιδω στην «Γη της ελιάς» - Τί της ανακοινώνει ο Λυκούργος

26 Μαρ. 2024 - 12:06 | Media
Τραγικές ώρες για την Χάιδω στην «Γη της ελιάς» - Τί της ανακοινώνει ο Λυκούργος

Δύσκολες στιγμές περνάει η Χάιδω στην Γη της ελιάς, καθώς τα πράγματα στην δίκη για το φόνο που έκανε είναι πολύ δύσκολα.
 Μάλιστα, θα της το ανακοινώσει αυτό το Λυκούργος. Από την άλλη, δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Μάνο που έχει πέσει στα ναρκωτικά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς: 

Επεισόδιο 125

Ο Ορέστης δείχνει στην Αλκμήνη, που έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω, ότι δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση τους. Αργότερα, εκείνη πηγαίνει από το γυμναστήριο και τον βλέπει σε ένα παρεξηγήσιμο ενσταντανέ με την Αριάδνη που την κάνει έξαλλη. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει τον Μάνο σε σχέση με την Αμαλία, αλλά εκείνος δεν παραδέχεται ότι της φέρεται άσχημα: «Ολα αυτά τα βγάζει από το κεφάλι της. Η γυναίκα δεν είναι καλά στα μυαλά της», ισχυρίζεται και ο Ισίδωρος αναγκάζεται να του πει: «Ωστε δεν ισχύουν αυτά που λέει η Αμαλία, έτσι; Τότε τι είναι αυτά που κάνεις και λες» και βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καβγάδες του με την Αμαλία που ηχογράφησε η ίδια και τον στριμώχνει: «Απαιτώ από εδώ και στο εξής να της φέρεσαι με σεβασμό. Μίλησα».

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του Μιλτιάδη, ο οποίος με αυτά που καταλογίζει στο θύμα, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον συνήγορο του Βαφέα, ο οποίος, για να κερδίσει χρόνο, υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου και η ακροαματική διαδικασία διακόπτεται προσωρινά.

 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 126

Παρ’ όλα αυτά, ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στον Στάθη: «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η θέση τής Χάιδως σύμφωνα με την έκβαση της υπόθεσης είναι πολύ δύσκολη». Στο μεταξύ, η σχέση του Μάνου με την Αμαλία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ενώ οι ψυχολογικές του διακυμάνσεις επίσης συνεχίζονται, όμως όλοι τις αποδίδουν στην κούραση.

Η Αριάδνη εξακολουθεί να έχει άσχημη διάθεση, αλλά η απρόβλεπτη επίθεση αγάπης που θα δεχθεί από τη Βασιλική θα την κάνει να αναθαρρέψει. Παράλληλα, η Μαργαρίτα ξεσπάει κατά της Θεοδώρας και της εξηγεί; «Κορίτσι μου, δεν μπορώ άλλο. Εκανα τα πάντα, αλλά δεν έχω άλλες αντοχές για να σε βοηθήσω να κόψεις το ποτό. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι καταστρέφεις τη ζωή σου, τι να σου πω… Συνέχισε έτσι». Την ίδια ώρα, η Κούλα κινεί τις διαδικασίες και παίρνει τελικά 10.000 ευρώ από την Ασπασία, ώστε να αποκτήσει η Αρετή κινητό στη φυλακή. Παράλληλα, η δίκη της Χάιδως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Λυκούργος στριμώχνει τον Βαφέα.

Στο μεταξύ, η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει πολύ ευτυχισμένο τον Στάθη: «Λοιπόν, το βράδυ θα σας βγάλω έξω. Ο Στάθης Καπερνάρος με τις κόρες του. Θα πάμε να φάμε και να το γιορτάσουμε», τους λέει. Η Αρετή είναι μέσα στην τρελή χαρά με το κινητό που της βρήκε η Κούλα, αφού πλέον μπορεί να καλέσει όποιον θέλει μέσα από το κελί. Ενα έντονο ξέσπασμα του Μάνου, λόγω των ουσιών που παίρνει, τρομοκρατεί την Αγγελική και η Μαρίνα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του.