Νίκος Καρβέλας: Στα «κάγκελα» με την Νίκη Λυμπεράκη – «Η συζήτηση είναι απογοητευτική»

02 Απρ. 2024 - 08:42 | Media
Νίκος Καρβέλας: Στα «κάγκελα» με την Νίκη Λυμπεράκη – «Η συζήτηση είναι απογοητευτική»

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή της «Μεγάλη Εικόνα» για μια εκρηκτική συζήτηση.
 

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας άνθρωπος με έντονη ιδιοσυγκρασία και απόψεις που δεν χωρούν εύκολα στα στενά όρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Η Νίκη Λυμπεράκη είχε την «τιμή» να το ζήσει αυτό στην διάρκεια της εκπομπής της τη Δευτέρα, όταν ο συνθέτης και ερμηνευτής ξεδίπλωσε τη κοσμοθεωρία του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ελληνική πολιτική σκηνή. Η αποτίμηση του Νίκου Καρβέλα για τους Έλληνες κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρή και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης περιέγραψε το πολιτικό τοπίο ως βόθρο, εκτινάσσοντας την ένταση στο πλατό. Η Νίκη Λυμπεράκη αντιτάχθηκε σθεναρά στα λεγόμενα του Νίκου Καρβέλα, τονίζοντας ότι η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς οδήγησε τους Έλληνες σε περιπέτειες.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας. Και συνέχισε εν μέσω αντεγκλίσεων. «Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος».

 
«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» κατέληξε ο Νίκος Καρβέλας

Δείτε το σχετικό βίντεο: