Επικαιρότητα:

Survivor: Ηττήθηκε στη μονομαχία – θρίλερ και αποχώρησε με κλάματα

12 Απρ. 2024 - 09:08 | Media
Survivor: Ηττήθηκε στη μονομαχία – θρίλερ και αποχώρησε με κλάματα

Την μάχη των μαχών κλήθηκαν να δώσουν στο Survivor, το βράδυ της Πέμπτης, τρεις παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μια παίκτρια από την ομάδα των Μπλε. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Άιρα Αντομαϊτίτε, την Δώρα Νικολή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου  που έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή στο παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο.

Γι’ αυτό και οι τέσσερις κοπέλες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνάντησαν… νύχτα τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν πως ακριβώς θα «ταίριαζαν» σε αυτή την αναμέτρηση αποχώρησης. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, λοιπόν, τα καλύτερα αγωνιστικά στατιστικά από τις τέσσερις παίκτριες είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ στον αντίποδα, τα χειρότερα, είχε η Άιρα Αντομαϊτίτε.

Έτσι, οι δυο παίκτριες θα έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους ώστε η χαμένη της αναμέτρησης να συναντήσει την έτερη χαμένη από το ζευγάρι της Δώρας Νικολή και της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παίκτρια εκείνη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor σε αυτό ακριβώς το σημείο θα ήταν η πλέον άτυχη του φετινού κύκλου, όπως υπογράμμισε και στην αρχή ο Γιώργος Λιανός, καθώς μόλις τρία 24ωρα αργότερα θα λάμβανε χώρα το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων. «Μία από τις τέσσερις δεν θα καταφέρει να ζήσει δυστυχώς αυτό το πάρτι» είχε πει, πολύ ορθά, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Από την σκληρή αναμέτρηση, σχετικά εύκολα, κατάφεραν να σωθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Δώρα Νικολή οι οποίες κέρδισαν τις αντιπάλους της. Γι’ αυτό, από τον πάγκο πλέον, παρακολούθησαν σαν απλοί θεατές την τελική μονομαχία ανάμεσα στην Άιρα Αντομαϊτίτε και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

2 – 3 υπέρ της παίκτριας των Μπλε έγραψε, κάποια στιγμή, ο πίνακας του σκορ για να… ισοφαρίσει η νεαρή Κόκκινη και να στείλει το ματς στον τελευταίο πόντο. Εκεί, ωστόσο, τη νίκη κατόρθωσε να πάρει η Χρύσα Χατζηγεωργίου και να στείλει εκτός Survivor την Άιρα Αντομαϊτίτε!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπειρία, το εκτιμώ πάρα πολύ και πέρασα τέλεια εδώ μέσα» εξομολογήθηκε η νεαρή πρώην, πια, παίκτρια του Survivor έχοντας βρει, μετά την αρχική συναισθηματική κατάρρευση, το όμορφο χαμόγελο της.

πηγή: zappit.gr