Επικαιρότητα:

Η Παραλία spoiler: Ο Διονύσης ανακαλύπτει το παρελθόν της Μαίρης - Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 22 έως 25/4

19 Απρ. 2024 - 13:21 | Media
Η Παραλία spoiler: Ο Διονύσης ανακαλύπτει το παρελθόν της Μαίρης - Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 22 έως 25/4

Η Ελένη βλέπει με άλλο μάτι τη θέση του κοινοτάρχη που άφησε ο Λοΐζος. Ενώ ο Διονύσης ανακαλύπτει τι είναι αυτό που κρύβει η Μαίρη για την οικογένειά της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία» από 22 έως 25/4.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/4: Ένα απρόσμενο γεγονός συγκλονίζει για ακόμα μια φορά το χωριό των Ματάλων. Η σχέση του Χάρη με τον πιτσιρικά εξελίσσεται προοδευτικά σε μια ιδιαίτερη σχέση πατρότητας. Από την άλλη πλευρά, η Άννα έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιθυμία του άντρα της, Νικήτα, γεγονός που τη φέρνει σε άμεση ρήξη με την Νικολίνα.

 
Το άνοιγμα που έχει προκύψει στη θέση του κοινοτάρχη της περιοχής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ελένης η οποία προσβλέπει στην κάλυψη της κενής θέσης που έχει αφήσει ο Λοΐζος.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/4: Ο Τόμμυ για μια ακόμα φορά έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει στην ερωτική του ζωή, ενώ η Νόνα βρίσκεται παρούσα δίπλα του και τον παρηγορεί με στοργικότητα. Το κοινόβιο των χίπηδων αντιλαμβάνεται την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς του Τόμμυ αλλά αδυνατεί να δώσει κάποια λογική εξήγηση στα συναισθήματά που τον βασανίζουν.

 
Παράλληλα, η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της. Πίσω στο Ηράκλειο, σε μια επίσκεψη του Διονύση στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός, οι δύο τους σχεδόν για πρώτη φορά θυμούνται την παιδική τους ηλικία και περνούν καλά σαν αδέρφια.

Η εκ των υστέρων συζήτηση της Μαίρης με τον Διονύση ενεργοποιεί το ενδιαφέρον του για αυτή και ο τελευταίος πραγματοποιεί έρευνα για το παρελθόν της, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για την οικογένειά της.

 
Στο επεισόδιο της Τετάρτης 24/4: Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Μαίρης τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως εκ τούτου διατάζει τον Διονύση να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο για να τον προστατέψουν. Ο Διονύσης με την σειρά του χρηματίζει έναν υπάλληλο του ψυχιατρείου προκειμένου να τον βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης του αδερφού του αλλά το σχέδιό τους τελικά δεν θα είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθεί. Την ίδια στιγμή η Κερασία έρχεται αντιμέτωπη με την συνειδητοποίηση ότι ο Γράντος ενδεχομένως είναι ένοχος για κάτι μεγαλύτερο από όσο αυτή γνώριζε. Ως αποτέλεσμα ο Γράντος συγκρούεται με τον Παπά-Νικόλα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/4: Η επιχείρηση απόσπασης του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και την Νικολίνα. Ο Γράντος πληρώνει τον πιτσιρικά που δουλεύει στο ιατρείο του Χάρη να νοσηλεύσει τον παπα-Νικόλα ενώ στο χωριό καθώς ο Τόμμυ έχει ξεκινήσει να διδάσκει αγγλικά στα παιδιά, αρχίζουν να εκφράζονται αντιδράσεις σχετικές με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο Νικήτας σε μια έκλαμψη αναφέρει στην Νικολίνα πως ο Χάρης αναζητά τον δολοφόνο της Αντιγόνης, της μητέρας της Υπατίας. Όταν η Κερασία φέρνει σε αντιπαράθεση τον Παπα-Νικόλα και τον Γράντο ο τελευταίος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της που θα σοκάρουν τους πάντες.