Επικαιρότητα:

Παγιδευμένοι spoiler: Δημήτρης κι Άννα μπροστά στο μεγάλο δίλημμα - Τα επόμενα επεισόδια από 22 έως 23/4

19 Απρ. 2024 - 13:53 | Media
Παγιδευμένοι spoiler: Δημήτρης κι Άννα μπροστά στο μεγάλο δίλημμα - Τα επόμενα επεισόδια από 22 έως 23/4

Η Δάφνη επιστρέφει στην οικογένειά της και ο Δημήτρης με την Άννα πρέπει να αποφασίσουν αν θα δώσουν μια νέα ευκαιρία στον γάμο τους. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι θα προβληθούν στον ΑΝΤ1 από 22 έως 23/4 στις 22:30.

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή της μικρής, φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στην εύρεση της αδερφής του.

Η κατάσταση του Σπύρου δυσχεραίνει, όταν τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής έρχονται στα αυτιά του. Ο Σταύρος, βιώνοντας την απόλυτη θλίψη, αλλά και τύψεις για τον χαμό του στενού του συνεργάτη, προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει δικαιοσύνη. Όσο ο χρόνος περνάει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει. Θα την βρουν πριν να είναι αργά;

Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και η συμπεριφορά του ανησυχεί την Αγγελική και τον Δημήτρη. Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου και θα ζητήσει μέχρι και την βοήθεια του Γεράσιμου. Το ίδιο και η Αλεξάνδρα, η οποία βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση.

 
Η Δάφνη και ο Σπύρος γυρίζουν στο σπίτι, η οικογένεια είναι και πάλι μαζί, όμως η Άννα νιώθει εκτός. Ο Δημήτρης προσπαθεί να την πλησιάσει για τελευταία φορά πριν την οριστική υπογραφή του διαζυγίου τους... Τι θα γίνει όταν θα βρεθούν και οι δύο μπροστά στο δίλημμα για την οριστική λύση του γάμου τους;

Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς Παγιδευμένοι: