Επικαιρότητα:

Ηλέκτρα spoiler: Η κίνηση της Νεφέλης τους σοκάρει όλους - Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 22 έως 26/4

19 Απρ. 2024 - 13:54 | Media
Ηλέκτρα spoiler: Η κίνηση της Νεφέλης τους σοκάρει όλους - Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 22 έως 26/4

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα θα προβληθούν από την ΕΡΤ1 από 22 έως 26/4 στις 19:10 με όλες τις εξελίξεις ανάμεσα στον Παύλο και τη Νεφέλη. Ποια θα είναι η αντίδραση του Σωτήρη όταν θα καλέσει τον Φιλίππου στο σπίτι του;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/4: Ο Νικόλας κλείνει τις εκκρεμότητές του με τον Παύλο και τον προειδοποιεί για την Νεφέλη, την ίδια ώρα που η μικρή κατηγορεί τη μάνα της πως θέλει την δυστυχία της. Ο Βρεττός ετοιμάζεται για το χειρουργείο και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

 
Η επίσκεψη του Χάρη όμως, θα γίνει αιτία να μάθει ο Σωτήρης για την ανάμιξη της Νεφέλης στην υπόθεση Φιλίππου -Ρέπανου. Ο Σωτήρης εξαγριώνεται με την ανάμιξη της κόρης του και όταν εκείνη του ζητά να καλέσει τον Φιλίππου για δείπνο, εκείνος το δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι σχεδιάζει ο Σωτήρης και τι η μικρή Νεφέλη;

Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/4: Ο Μίμης συναντά το Νικόλα με σκοπό να του ζητήσει να αποσυρθεί από την ζωή της Φιλιώς. Ο Νικόλας τον προκαλεί να προσπαθήσουν και οι δύο για την καρδιά της… και ας κερδίσει ο καλύτερος. Ο Σεραφετίνογλου υποψιάζεται τον Σταύρο και κινδυνεύει να τινάξει το σχέδιό του στον αέρα.

 
Ο Παύλος πηγαίνει για δείπνο στο σπίτι του Σωτήρη με σκοπό να εξηγήσει όσα μπορούν να εξηγηθούν. Η Νεφέλη, όμως, είναι αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους… και αυτό που θα κάνει θα σοκάρει τους πάντες!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 24/4: Ο Σταύρος συνοδεύει την Ουρανία σπίτι της. Κι η Μερόπη βλέπει στο πρόσωπό του, έναν υποψήφιο γαμπρό. Η Δόμνα κι ο Στέργιος δειπνούν με το Χάρη και τη Ζωή. Και στο μαγαζί της οι γιοι της χορεύουν ξέφρενα με την Κατερίνα και τη Σοφία. Εκεί κι ο Μάρκος, που έχοντας μάθει για την έξοδο της μητέρας τους κι έχοντας πιεί πολύ, σφίγγει σφιχτά στην αγκαλιά του τη Δανάη.

 
Πώς θα αντιδράσει η Ζωή που θα τους δει επιστρέφοντας; Και πώς ο Νικόλας ο οποίος βλέπει την κόρη του στα χέρια του Μάρκου; Ποια θα είναι η αντίδραση του Σωτήρη για τα όσα έμαθε για τον Φιλίππου και την κόρη του;

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/4: Ο Σεραφετίνογλου γνωρίζει την αληθινή ταυτότητα του Σταύρου αλλά τον καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να την αποκαλύψει. Με ποιο αντίτιμο άραγε; "Κάνε ό,τι θες", φωνάζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα, "δε με νοιάζει πια τίποτα".

Κι ο Περλεπές πηγαίνει στο δημαρχείο για να ενημερώσει το δήμαρχο πως κρυφάκουσε τη Νεφέλη να συζητά με τον κύριο Φιλίππου για ένα ραντεβού τους στο δάσος. Στο Σωτήρη αποκαλύπτονται πια όλα και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη!

 
Στο επεισόδιο της Παρασκευής 26/4: Με τον Χάρη να ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του και τον Περλεπέ να του έχει κηρύξει υπόγειο πόλεμο, τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο. Η Νεφέλη απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του, αρχίζει και γίνεται επιθετική απέναντί του.

Ο Χάρης αποφασίζει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από την Νεφέλη, θέλοντας να καταλάβει τι συνέβη στο καμαράκι. Θα τα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια; Ο Παύλος μπουκάρει στο σπίτι του Σωτήρη, αποφασισμένος να τελειώνει μια και καλή με όσα τον κατηγορούν.