Επικαιρότητα:

MasterChef: Αποχώρησε με απίστευτα χαμηλή βαθμολογία - Τι 4; Karma is a bitch

11 Μαίου 2024 - 10:00 | Media
MasterChef: Αποχώρησε με απίστευτα χαμηλή βαθμολογία - Τι 4; Karma is a bitch

Μάχη για την παραμονή τους στο MasterChef έδωσαν απόψε οι συμμετέχοντες του μαγειρικού διαγωνισμού. Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης και το αποψινό συμβούλιο για την αξιολόγηση των πιάτων, ακολούθησε η δοκιμασία ασυλίας και η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένο τον chef Αριστοτέλη Μέγκουλα.

Στη Δοκιμασία Ασυλίας έλαβαν μέρος ο Χρήστος Μοίρας και ο Γιάννης Κούρτογλου, οι οποίοι έπρεπε να ετοιμάσουν το γνωστό στους λάτρεις του MasterChef scotch egg, ένα φαινομενικά εύκολο πιάτο, που όμως μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτη, ακόμα και για τον καλύτερο μάγειρα.

Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε τελικά απόψε ο Γιάννης Κούρτογλου, ο οποίος μονομάχησε μαγειρικά με τον Μάριο Ιωάννου και τον Σοφοκλή Πουλή. Οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς και ο guest κριτής αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και κατέληξαν στον παίκτη που είχε το πιο αδύναμο πιάτο.

Από το MasterChef αποχωρεί απόψε ο Μάριος, αφού τα υλικά της συνταγής που κλήθηκε να φέρει εις πέρας, δεν έδεσαν. Ο παίκτης έλαβε ιδιαίτερα χαμηλή με πολλά 5άρια και ένα 4άρι από τον guest κριτή. Ο συμπαίκτης του, Γιάννης, ανέφερε λίγο νωρίτερα: «Karma is a bitch sometimes».

Εννέα είναι πλέον οι παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef.

πηγή: zappit.gr