Επικαιρότητα:

Eurovision 2024: Η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού μετά το περιστατικό

11 Μαίου 2024 - 11:30 | Media
Eurovision 2024: Η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού μετά το περιστατικό

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Eurovision 2024 με την αποστολή της Ολλανδίας, η οποία κινδυνεύει να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό. 
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2024 και λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, κανείς δεν ξέρει εάν θα εμφανιστεί στη λαμπερή σκηνή του Malmo Arena.

Στην αρχή όλοι πίστευαν πως ο εκπρόσωπος της ολλανδικής αποστολής, Joost Klein, πρόκειται να αποβληθεί από τον διαγωνισμό λόγω της αντίδρασης του στην εκπρόσωπο του Ισραήλ.

Τώρα, όλοι υποστηρίζουν πως ο Joost Klein πρωταγωνίστησε σε περιστατικό βίας μετά την ολοκλήρωση του β’ ημιτελικού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η EBU για τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας στην Eurovision 2024 ανέφερε τα εξής: «Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται ακόμη. Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης Dress Rehearsal, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές από τις 37 συμμετέχουσες χώρες. Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση του από τον Δεύτερο Ημιτελικό.

Αμφίβολη παραμένει η εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision και το τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας. Φήμες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι υπήρξε ένα περιστατικό βίας το οποίο ερευνάται».

Η αντίδραση του Ολλανδού

Το πρωί του Σαββάτου 11/05, η εκπομπή «I Love Σου Κου» στον ΑΝΤ1 μετέδωσε την πρώτη αντίδραση του εκπρόσωπου της Ολλανδίας όταν ένας δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό βίας στο οποίο φημολογείται πως έχει μπλεχτεί.

«Να έχετε μια όμορφη μέρα», αρκέστηκε να δηλώσει ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision 2024.

πηγή: gossip-tv.gr