Επικαιρότητα:

Το Ναυάγιο - Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: 100, 101, 102, 103, 104

18 Μαίου 2024 - 14:10 | Media
Το Ναυάγιο - Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: 100, 101, 102, 103, 104

Διαβάστε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς το Ναυάγιο από τις 27/05/2024 έως τις 05/06/2024.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 100 στις 27/5/2024
Επεισόδιο 100
Δευτέρα

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο. 

Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης. Η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί.

Ο Όθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να βοηθήσει. 

Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν ακούει πως η Θοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάσση. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσσης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη;

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 101 στις 29/5/2024
Επεισόδιο 101
Τετάρτη

Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. Ο Βλάσσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη αλλά όταν αντιμετωπίζει τη Μαρία και τη ρωτάει για αυτό, μαθαίνει όλη τη συγκλονιστική αλήθεια.

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να διώξει από το σπίτι του τον άντρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία. 

Ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί. Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. 

Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, σβήνει στο πλάι της. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 102 στις 03/6/2024
Επεισόδιο 102
Δευτέρα

Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας.

Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας.

Τα νέα για τον θάνατο του Βλάσση φτάνουν στην Αθήνα αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο.

Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί. Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. 

Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Έχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 103 στις 04/6/2024
Επεισόδιο 103
Τρίτη

Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί έντρομος το έγκλημά του.

Κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά είναι πιο απρόσεχτος απ’ ό, τι νομίζει. Η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάσση.

Η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να εξαπολύει εναντίον τους επίθεση για τη σχέση τους. Η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με την Ευγενία αλλά δεν τη βρίσκουν πουθενά.

Ο Μάκης θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και την αδελφή του. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει.

Όταν ο Δημήτρης της λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο. Η Μαρία σημαδεύει τον Γιαννακάκη με το όπλο.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 104 στις 05/6/2024
Επεισόδιο 104
Τετάρτη

Ο Δημήτρης συνέρχεται και αποκαλύπτει στη Λίνα τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε. Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ο Μάκης σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό της Λίνας αλλά βλέπει ότι εκεί βρίσκεται ήδη ο Όθωνας.

Η Πολυξένη μαθαίνει το τελευταίο μυστικό του Δημήτρη. Η μέρα της δίκης πλησιάζει και ο Δημοσθένης μαζεύει όσους μάρτυρες έχουν απομείνει, προσπαθώντας να μάθει τα σκοτεινά μυστικά τους που μπορεί να σταθούν εμπόδια στη δικαίωσή τους.

πηγή: daddy-cool.gr