Επικαιρότητα:

Coldplay: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν για το βίντεο κλιπ που γύρισαν στο Ηρώδειο

11 Ιουν. 2024 - 16:11 | Media
Coldplay: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν για το βίντεο κλιπ που γύρισαν στο Ηρώδειο

Οι Coldplay μετά τις μοναδικές εμφανίσεις τους στο ΟΑΚΑ, παρέμειναν στην Αθήνα, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 10/6 ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί στο Ηρώδειο το βίντεο κλιπ για το καινούργιο τους τραγούδι.

Μάλιστα οι Coldplay, μέσα από μια ανάρτησή στα social media, είχαν καλέσει τους fans τους να συμμετάσχουν στο γύρισμα του βίντεο κλιπ.

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00.

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα.

Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!», ανέφεραν στο κάλεσμα οι Coldplay.

Οι Coldplay δεν ήταν καθόλου φειδωλοί σε σχέση με αυτά που ξόδεψαν, αφού σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΙ, το ποσό που ξόδεψαν για το γύρισμα είναι 3.000.000 ευρώ.

Πηγή: govastileto.gr