Επικαιρότητα:

Ο Δημήτρης Λάλος θα είναι ο Τιμωρός τη νέα σεζόν στον Alpha

09 Ιουλ. 2024 - 10:37 | Media
Ο Δημήτρης Λάλος θα είναι ο Τιμωρός τη νέα σεζόν στον Alpha

Ο υποβλητικός λύκος σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας. Διακοπτόμενοι μεταλλικοί ήχοι και εικόνες που αλλάζουν με ταχύτητα. Καρφώνει το βλέμμα. «Φερμάρει» το θήραμά του. Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα. Μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη. Αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.

Το teaser της σειράς,«Ο τιμωρός», με εικόνα αφοπλιστική και με sound effects τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον, δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό.

Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Ο Δημήτρης Λάλος θα είναι ο «Τιμωρός» τη νέα σεζόν στον Alpha

Μπορεί να ολοκληρώθηκε ο ρόλος του ως Μαθιός στο «Σασμό», ένας ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από όλους, αλλά τον Δημήτρη Λάλο δεν θα τον χάσουμε από τη συχνότητα του Alpha: θα τον απολαύσουμε τη νέα σεζόν ως Τιμωρό.

Ο πρωταγωνιστής, αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια στο Happy Day μετά το «Σασμό»,  υπογράμμισε : «Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον Alpha, με τίτλο ‘Ο τιμωρός’, ένα πολύ δυνατό , σύγχρονο έργο , μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς».

Πηγή: tetragwno.gr