Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, ανατροπές και έντονο συναγωνισμό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του GNTM στο STAR, καθώς η δοκιμασία με αισθητική από την Τρούμπα και τα «Κόκκινα Φανάρια» οδήγησε σε μία ακόμη αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας.
Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να υποστηρίξουν μια απαιτητική φωτογράφιση και τελικά να πείσουν τους κριτές ότι αξίζουν να συνεχίσουν στο σπίτι του GNTM. Μετά την αξιολόγηση, η Ξένια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία.
Στον πάτο της κατάταξης, όμως, βρέθηκαν η Γιασμίν και ο Μιχάλης, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την τελική απόφαση. Η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι εκείνη που παίρνει την τελευταία ευκαιρία είναι η Γιασμίν, η οποία συνεχίζει στο παιχνίδι.
Ο Μιχάλης ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τον αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση:
«Μιχάλη μου, αυτά τα μάτια δεν θα τα ξεχάσω εύκολα! Και αυτή την αγκαλιά… Μπορεί το GNTM να μην είναι για σένα, είναι όμως εκεί έξω για σένα».
Η αποχώρηση του Μιχάλη σηματοδοτεί μία ακόμη καμπή στη φετινή σεζόν του GNTM, καθώς ο ανταγωνισμός κορυφώνεται και οι απαιτήσεις των δοκιμασιών γίνονται όλο και πιο υψηλές.
