Επικαιρότητα:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζήτησε συγγνώμη για τον καβγά με την Κωνσταντοπούλου – «Ακούστηκε το όνομά σου στη Βουλή», του είπε η Σκορδά

27 Νοε 2025 - 11:33 | Media
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζήτησε συγγνώμη για τον καβγά με την Κωνσταντοπούλου – «Ακούστηκε το όνομά σου στη Βουλή», του είπε η Σκορδά

Ένταση προκάλεσε τη συζήτηση στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς επανήλθε στο θέμα της παραίτησης του Διαμαντή Καραναστάση, κάνοντας λόγο για «απύθμενα ψέματα» και για όσους ισχυρίζονται ότι εκείνη «έβαλε» τον πρώην βουλευτή στη Βουλή. Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε και στον πρόσφατο τηλεοπτικό καβγά που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή «Buongiorno».

Η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στον παρουσιαστή, του είπε χαρακτηριστικά: «Ακούστηκε το όνομά σου στη Βουλή», ανοίγοντας την κουβέντα για όσα είχαν προηγηθεί μεταξύ του ίδιου και της Κωνσταντοπούλου.

 Η τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ξεκαθάρισε ότι ο Διαμαντής Καραναστάσης εξελέγη με τον ίδιο τρόπο που εξελέγησαν όλοι οι υποψήφιοι και όχι ως δική της «επιλογή», όπως υποστήριξαν ορισμένοι. Μίλησε για προσπάθεια παραπληροφόρησης, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υπενθυμίζοντας την τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχαν λίγες ημέρες νωρίτερα.

 
Η συγγνώμη του Δημήτρη Ουγγαρέζου
Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ζητώντας να τοποθετηθεί και να αποσαφηνίσει όσα ειπώθηκαν. Όπως τόνισε, επιθυμεί να είναι «σωστός και δίκαιος» και γι’ αυτό προχώρησε στη δημόσια διόρθωση.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Την Παρασκευή είπα ότι μου φάνηκαν υπερβολικά όλα τα μεθεόρτια της παραίτησης του κυρίου Καραναστάση και επιμένω σε αυτό. Ωστόσο, μέσα στις φωνές και την ένταση, κάτι το κατάλαβα λάθος. Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι όλα τα κόμματα έκαναν χρήση του δικαιώματός τους να επιλέγουν βουλευτές από τη λίστα. Ανέφερε πως το έκαναν και οι Σπαρτιάτες. Εκείνη τη στιγμή της είπα “μου κάνει εντύπωση που ταυτίζεστε με τους Σπαρτιάτες”. Αυτό μου έμεινε στο μυαλό και το επανέλαβα χθες».

Όπως σημείωσε, αργότερα ενημερώθηκε ότι αυτό που νόμιζε πως άκουσε δεν ανταποκρινόταν σε αυτά που είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Από την Πλεύση Ελευθερίας με ενημέρωσαν ότι δεν το είπε αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ότι δεν είναι αυτή η θέση του κόμματος. Το αναφέρω για να αποκαταστήσω τα πράγματα. Ζητώ συγγνώμη γιατί το παρεξήγησα μέσα στη βαβούρα. Η Πλεύση Ελευθερίας, όπως και όλα τα κόμματα, έκανε χρήση του δικαιώματός της να επιλέξει βουλευτές από τη λίστα. Και από το ίδιο δικαίωμα μπήκαν στη Βουλή και οι Σπαρτιάτες. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο· το ξεκαθαρίζω για να είμαι σωστός».