Υπάρχει Άγιος Βασίλης! Δείτε πώς θα Πείσετε τα Παιδιά σας!

21 Δεκ. 2020, 15:23

Υπάρχει Άγιος Βασίλης! Δείτε πώς θα Πείσετε τα Παιδιά σας!

Όταν τα παιδιά σας είναι μικρά δεν έχετε κανένα πρόβλημα να τα πείσετε πως υπάρχει Άγιος Βασίλης. Όσο όμως μεγαλώνουν παρατηρείτε μια δυσπιστία σχετικά με την ύπαρξη ή όχι του αγαπημένου αυτού Αγίου. Υπάρχουν κάποια tricks και κόπλα για να πείσετε τα παιδάκια σας ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και ότι αν και φέτος είναι καλά παιδιά θα τους φέρει τα δώρα που έχουν ζητήσει.

Κατεβάστε την εφαρμογή «Parents Calling Santa» Αν το παιδάκι σας ξέρει λίγα αγγλικά, έστω και τα στοιχειώδη, θα μπορέσει να μιλήσει με τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως. Η εφαρμογή κοστίζει περίπου 2 ευρώ και με αυτήν θα δείτε τον «Άγιο Βασίλη» να σας καλεί στο κινητό, να μιλάει με το παιδάκι σας και να του λέει πως αν δεν είναι καλό παιδί δε θα πάρει δώρο φέτος.

Πιάστε τον Άγιο Βασίλη στα πράσα Τοποθετήστε μια κρυφή κάμερα μαζί με τα παιδιά σας με σκοπό να πιάσετε τον Άγιο Βασίλη στα πράσα να βάζει δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τραβήξτε τον μπαμπά της οικογένειας με τη στολή να βάζει τα δώρα και το πρωί δείξτε το βίντεο στα παιδιά σας.

Φροντίστε το παιδί σας να λάβει πακέτο από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη Υπάρχει ένα site, το packagefromsanta.com, από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε 3 διαφορετικά πακέτα. Σε καθένα από αυτά υπάρχει γράμμα από τον «Άγιο Βασίλη» που θα απευθύνεται προσωπικά στο παιδί σας, κουλουράκι φτιαγμένο από την Κυρία Αγιοβασιλίνα και άλλες λιχουδιές και παιχνιδάκια. Μπορεί το γράμμα να είναι στα αγγλικά, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Καλύτερα να νομίζει το παιδί σας πως ο Άγιος μιλάει Αγγλικά παρά να πιστεύει από μικρή ηλικία πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Μη χάνετε τον ενθουσιασμό σας Πολλά παιδάκια υποστηρίζουν πως έπαψαν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη όταν παρατήρησαν πως οι γονείς τους δεν είχαν όρεξη να τους πάνε σε κάποιο εμπορικό κέντρο που θα εμφανιζόταν ο Άγιος. Τα παιδιά τονίζουν πως αν όντως υπήρχε ο Άγιος Βασίλης, οι γονείς θα ήταν επίσης πολύ ενθουσιασμένοι. Φροντίστε λοιπόν να γίνετε και εσείς παιδιά στις γιορτές έστω και για λίγες μόνο μέρες.

Μην γράφετε (ως Άγιος Βασίλης) με τα ίδια γράμματα Ένα κλασικό λάθος που κάνουν πολλοί γονείς είναι πως απαντού στα γράμματα των παιδιών τους ως «Άγιοι» κάνοντας τα ίδια γράμματα με τα δικά τους. Έτσι τα παιδιά συγκρίνουν τα γράμματα και καταλαβαίνουν γρήγορα την «απάτη».

Φτιάξτε ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης Μέχρι πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να πείσετε τα παιδιά σας για την ύπαρξη του Αγίου; Αν θέλετε πάση θυσία να το πετύχετε τότε αυτό το trick αξίζει τον κόπο. Φτιάξτε ένα ψεύτικο δίπλωμα του Άγιου Βασίλη και ρίξτε το κάτω από το δέντρο. Μόλις σηκωθείτε το πρωί δείξτε στα παιδιά σας τι έπεσε από την τσέπη του Άγιου και εκείνα θα πειστούν πιο εύκολα πως ο Άγιος όντως ήρθε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι σας και ξέχασε και το δίπλωμα οδήγησης του έλκυθρού του στο σαλόνι σας.

Μην τυλίγετε τα δώρα με το χαρτί περιτυλίγματος που έχετε πάντα στο σπίτι Τα παιδιά είναι πανέξυπνα και αν δουν πως ο Άγιος Βασίλης χρησιμοποιεί το ίδιο χαρτί περιτυλίγματος με τη μαμά του θα μυριστεί πως κάτι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία και θα βάλει σκοπό της ζωής του να το ανακαλύψει.

Αφήστε μερικά μισοφαγωμένα καρότα έξω από την πόρτα Όλα τα παιδιά γνωρίζουν πως οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη τρώνε καρότα. Έτσι αν δούνε μερικά μισοφαγωμένα καρότα έξω από την πόρτα ή στην καμινάδα σας, θα πειστούν πως ο Άγιος έκανε την επίσκεψή του στο σπιτικό σας.

spirossoulis