Γιατί είναι υπέροχο να είσαι αγορομάνα

14 Φεβ. 2017, 06:35

Γιατί είναι υπέροχο να είσαι αγορομάνα

Κάποιες γυναίκες λένε πως όταν κάνουν παιδί θέλουν κοριτσάκι ενώ άλλες είναι γνωστές ως αγορομάνες και δεν αποχωρίζονται με τίποτα το γιο τους.

Δείτε τέσσερα σπουδαία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε ως μελλοντική αγορομάνα ή αν έχετε ήδη αγοράκι...

1. Είναι πιο εύκολα στην διαπαιδαγώγηση

Αρκετοί γονείς που έχουν παιδιά και των δύο φύλων, συχνά ισχυρίζονται ότι τα αγόρια είναι γενικότερα πιο εύκολα όσον αφορά την ανατροφή τους. Προσθέτουν ότι δεν είναι τόσο πολύπλοκες προσωπικότητες και παρ' ότι μπορεί να πιστεύει κανείς το αντίθετο, έχουν λιγότερα προβλήματα συμπεριφοράς.

2. Είναι πιο ευαίσθητα

Μπορεί να λένε ότι οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο, ωστόσο μετά από μια έντονη ημέρα πάλης και κυνηγητού τα αγοράκια είναι εκείνα που γίνονται τα πιο γλυκά και ευαίσθητα πλάσματα στον κόσμο που παίρνουν την μανούλα τους αγκαλιά και της λένε πόσο πολύ την αγαπούν. 

3. Οι φιλίες τους δεν είναι τόσο περίπλοκες

Τα αγόρια συνάπτουν διαφορετικές φιλίες συγκριτικά με τα κορίτσια. Με ένα γιο θα γλιτώσετε τις σκηνές στην παιδική χαρά τύπου «δεν με παίζει αυτό το κοριτσάκι», καθώς επίσης και τα πολλά δάκρυα για τις «χαμένες φιλίες». Το πιθανότερο είναι να τα ξαναβρούν με κάποιον φίλο που τσακώθηκαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μέσα σε λίγη ώρα.

4. Έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας με τον μπαμπά

Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε λίγο στην απέξω επειδή ο μπαμπάς και ο γιος μιλάνε τη δική τους γλώσσα. Το πιθανότερο είναι να μοιράζονται ένα ενδιαφέρον για τον αθλητισμό ή να είναι και οι δύο παθιασμένοι με την τεχνολογία. Αλλά και αυτό ωραίο είναι γιατί θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε μια ώρα στην μπανιέρα χωρίς κανείς να σας ενοχλεί!