MasterChef - Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Γιατί δεν θα είναι τρεις

06 Απρ. 2020, 13:04

MasterChef - Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Γιατί δεν θα είναι τρεις

Κόντρα μεταξύ φίλων θα είναι η σημερινή "μάχη" για τη διεκδίκηση της παραμονής στο σπίτι του MasterChef σύμφωνα με spoiler που κυκλοφόρησαν.

Στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε απρόσμενα συμβάντα, με τους διαγωνιζόμενους να πρέπει να βγάλουν υποψηφίους και αυτό που θα δούμε να λαμβάνει χώρα στην κουζίνα του μαγειρικού show θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οπως βλέπουμε στο τρέιλερ, θα ακουστούν φαρμακερές ατάκες όπως: "Κροκοδείλια δάκρυα", "Ξεφτίλες είμαστε" κλπ. με τον Γιώργο να κλαίει και να νιώθει άσχημα βλέποντας από τον εξώστη τους υποψήφιους, ενώ η Κατερίνα δεν σταματά να σχολιάζει αρνητικά τα πάντα, όπως πάντα.

Όσο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, θα έχουμε δύο υποψήφιους και όχι τρεις, όπως αναφέρει ο Κουτσόπουλος στο τρέιλερ.

Γιατί άραγε αυτή η αλλαγή; Μάλλον για να σωθεί ένας παίκτης που αν βγει υποψήφιος θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει. Και μιλάμε για τον Διονύση.

Αν όντως ισχύσει αυτό που μαρτυρά το τρέιλερ και σύμφωνα με τα σπόιλερ, το ντουέτο των υποψήφιων θα είναι δύο καλοί φίλοι.

Θυμίζουμε πως από την κόκκινη ομάδα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Ντέμη έχουν ασυλία και δεν μπορούν να ψηφιστούν, αλλά μπορούν να ψηφίσουν.

Έτσι απομένουν οι Κώστας, Ηλίας, Ηρακλής και Διονύσης, ενώ το σπόιλερ αναφέρει ότι εκείνοι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους είναι οι δύο πρώτοι, που ήταν και ο αρχηγός και υπαρχηγός της ομάδας. Δηλαδή ο Κώστας και ο Ηλίας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κώστας είχε ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν. Όσο για τον νικητή και αυτόν που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν χάσει ο Ηλίας από τον Κώστα, που είναι κατώτερός του μαγειρικά.

Δείτε το τρέιλερ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Δευτέρα είναι ημέρα μάχης. Ποιοι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό; Λίγη υπομονή ακόμα… ⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις2 Απρ, 2020 στις 2:01 πμ PDT