Απασφάλισε στο Survivor ο Περικλής Κονδυλάτο: Ο διαβολικός άνθρωπος και ο σαλτιμπάγκος

21 Ιαν. 2021, 07:19

Απασφάλισε στο Survivor ο Περικλής Κονδυλάτο: Ο διαβολικός άνθρωπος και ο σαλτιμπάγκος

Νέα βέλη στους συμπαίκτες του έριξε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor της Τετάρτης!

Τεταμένο και μάλιστα πολύ φαίνεται πως είναι στο Survivor το κλίμα μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων και την νέα… σύμπραξη του Περικλή Κονδυλάτου με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο στους Κόκκινους.
Στο επεισόδιο της Τετάρτης, μάλιστα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε δίχως φίλτρα την άποψη που έχει για τους δύο συμπαίκτες του τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη στην παραλία όσο και στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.
«Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που έχω ζήσει αυτό το ανθρωποειδές έναν μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος. «Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει».

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια πως «κουράστηκα να μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να γυρίσω σε μια πραγματικότητα που θα έχω να κάνω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και είναι υγιείς. Που δεν είναι διψασμένες κατίνες για εξουσία».