Survivor Spoiler : Πώς η Ανθή Σαλαγκούδη ανατρέπει όλα τα προγνωστικά;

21 Ιαν. 2021, 09:39

Survivor Spoiler : Πώς η Ανθή Σαλαγκούδη ανατρέπει όλα τα προγνωστικά;

Η ανατροπή της ανατροπής πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη εβδομάδα στο Survivor και φέρει την υπογραφή Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να μπήκε με καθυστέρηση στο Survivor, φαίνεται όμως ότι η δυναμική που «κουβαλά» μαζί της είναι τεράστια και ικανή να προκαλέσει αλυσιδωτές ανατροπές στη διεξαγωγή του ριάλιτι επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο.
Η 35χρονη δημοσιογράφος που είναι αλήθεια πως κάθε μέρα που περνά, προσαρμόζεται ολοένα και καλύτερα στις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού αλλά και της... επιβίωσης, έχει προκαλέσει τεράστιο μεν, αλλά ευχάριστο πονοκέφαλο στους τηλεθεατές.
Γιατί; Διότι, φαίνεται πως διαθέτει πολύ ισχυρό fan club και πως μπήκε καλά προετοιμασμένη στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα -κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην ψηφοφορία και αυτής της εβδομάδας- να αναδεικνύεται ως η πλέον δημοφιλής, σύμφωνα με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και να καθορίζει εκείνη τις εξελίξεις.
Ως υποψήφια προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της και πιο δημοφιλής στις ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής πως η Σαλαγκούδη θα «καθαρίσει» πολλούς ακόμα από τους συμπαίκτες και αντιπάλους της και θα προχωρήσει πολύ στη μάχη για την κατάκτηση της νίκης.

Και όσο θα βελτιώνεται αγωνιστικά, κάτι που είδαμε να συμβαίνει στο παιχνίδι της Τετάρτης και θα... δικτυώνεται, χτίζοντας συμμαχίες ισχυρές με τους συμπαίκτες της, τόσο θα αυξάνεται και η ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, γεγονός που προμηνύει ουκ ολίγα... επεισόδια γεμάτα ένταση και τεράστιο ενδιαφέρον, ικανό να εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως από το Σάββατο μπαίνει στη μάχη και το μεγάλο όπλο του Star, το MasterChef και η παραγωγή του Survivor θα ανοίξει και τα υπόλοιπα δικά της χαρτιά, για περαιτέρω ενίσχυση των δύο ομάδων.
Κοινώς, έχουν πολλά να δουν ακόμα τα ματάκια μας.
Και φυσικά, την Ανθή Σαλαγκούδη -αν δεν αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των ψηφοφοριών και της ανάδειξης υποψηφίων προς αποχώρηση- να μένει στον Αγιο Δομίνικο για πολύ καιρό ακόμα...

Εσείς, πάντως, μπορείτε να ψηφίζετε στη δική μας ψηφοφορία για τον καλύτερο και πιο δημοφιλή παίκτη της μπλε και της κόκκινης ομάδας.

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Κόκκινων (πρώην Διάσημοι).

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Μπλε (πρώην Μαχητές).