Τριαντάφυλλος σε Ελευθερία Ελευθερίου: Ζήλευες την Κάτια, μας έπιανες στις γωνίες του Survivor

21 Ιαν. 2021, 10:16

Τριαντάφυλλος σε Ελευθερία Ελευθερίου: Ζήλευες την Κάτια, μας έπιανες στις γωνίες του Survivor

 Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τη ζήλια της Ελευθερίας Ελευθερίου προς την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 4

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με αποχώρηση είδε το τηλεοπτικό κοινό στο «Survivor 4» της Τετάρτης (20/1) όπου η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές ως η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας, πήρε ασυλία, πρότεινε για αποχώρηση την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την έδιωξε με συνοπτικές διαδικασία από το «Survivor 4». Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να έφυγε από το ριάλιτι, αλλά οι παίκτες ακόμα συζητούν τη συμμετοχή της. Ειδικά ο Τριαντάφυλλος!

H μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου και οι παίκτες έφαγαν τα βαζάκια με το φυστικοβούτυρο, αφού πανηγύρισαν έξαλλα πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα. Ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου σε ένα run, με μία κίνηση σαν να βγάζει πιστόλια, δημιούργησε αντιπαλότητα με την μπλε ομάδα και ο James το φύλαξε για να του επιτεθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί η Ελευθερία Ελευθερίου έσπευσε να πει πόσο έχει χαρεί με τη μετακίνησή της στην ομάδα του James, με τον οποίο φαίνεται να έχει χημεία. Η Κύπρια τραγουδίστρια αναφερόμενη στην πρώην ομάδα των «Διασήμων» είπε: «Στην άλλη ομάδα δεν ψηφίζαμε αγωνιστικά. Ο καθένας κοιτούσε να φθάσει μόνος του μέχρι τον τελικό» με τον Τριαντάφυλλος να αποκαλύπτει: «Η Ελευθερία μού μιλά για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες και μου έλεγε και σε μένα και στον Καλλίδη, τι είναι αυτή η Κάτια, είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Τη ζήλευε υπερβολικά σε κάθε στιγμή, αυτή είναι η αλήθεια».

Φυσικά ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έχασε ευκαιρία να πει τη δική του... σοφία: «Αυτά που ακούω από τον Τριαντάφυλλο είναι από άνθρωπο που είναι εκτός λογικής, την Κάτια δεν τη μισούμε. Η Κάτια και ο Γιώργος ήταν μια ομάδα μόνοι τους. Αυτή είναι η αλήθεια».