Survivor 2021: Αποχωρεί η Κρεμλίδου και επιστρέφει η Ελίζαμπεθ;

23 Ιαν. 2021, 10:25

Survivor 2021: Αποχωρεί η Κρεμλίδου και επιστρέφει η Ελίζαμπεθ;

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στο Survivor 4, με χρήστες των social media να κάνουν λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες που πλήττουν την αξιοκρατία στο reality επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο ντόρος επιδεινώθηκε με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως πιο δημοφιλούς παίκτριας της προηγούμενης εβδομάδας στο «Survivor 4», σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Τα social media επιτέθηκαν κατά της δημοσιογράφου -η οποία δεν διακρίνεται για τις υψηλές επιδόσεις της στο reality του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ- και υπήρχαν ισχυρισμοί πως τα μηνύματα υπέρ της Ανθής προήλθαν στο σύνολό τους από ενέργειες της οικογένειας Σαλαγκούδη. 

Στο Twitter έγινε χαμός, τόσο, που ορισμένοι είπαν πως δεν θα ξαναδούν το Survivor επειδή το θεωρούν «στημένο».

Η φίλη της Ανθής Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη, ξέσπασε κατά όλων όσοι ασκούν -όπως είπε- bullying στην παίκτρια του Survivor. «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε, λοιπόν, να βρίσκουμε εύκολα θύματα. Δέχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολάρισμα, από τη στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής».

O πατέρας της Ανθής, Γιώργος Σαλαγκούδης, μίλησε στην εφημερίδα «On Time» σχετικά με όλα όσα ακούγονται για την κόρη του. Ο πρώην υφυπουργός αρκέστηκε στα εξής:

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια τώρα τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα». Ο Γιώργος Σαλαγκούδης διετέλεσε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 ως το 2009 και υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 ως τον Φεβρουάριο του 2006. 

Λάδι στη φωτιά 

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν η Ανθή, η οποία εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης λόγω της παραπάνω ανάδειξής της, επέλεξε την Ελίζαμπεθ ως αντικαταστάτριά της στη διαδικασία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η παραγωγός εταιρεία εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο να αλλαχθεί η διαδικασία, καθώς η κινητοποίηση από το περιβάλλον κάθε παίκτη μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

«Τα τηλεφωνήματα για τη Σαλαγκούδη φέρεται να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ζητήσαμε τσεκάρισμα από δικηγόρο. Οι ψήφοι είναι από διαφορετικά τηλεφωνήματα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει εμπλοκή στην ψηφοφορία καθώς υπάρχει ανεξάρτητη εταιρεία.

Επίσης, ο ΣΚΑΪ έχει μόνο τον ελεγκτικό μηχανισμό για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας κι αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, όλα θα τεθούν κι αυτά πάλι σε άλλη βάση, καθώς δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος αποχώρησης», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής.  

Σύμφωνα, δε, με το «Πρωινό», μετά από την επεισοδιακή αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στο Survivor. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου.